Rohkema info nägemiseks:

EESTI SPORDISELTS PÕHJAKOTKAS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1219; jälgijaid - 10. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI SPORDISELTS PÕHJAKOTKAS kohta arvamuslugu!"

EESTI SPORDISELTS PÕHJAKOTKAS MTÜ hetkeolukord

Juba 1219 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

2023. a. toimus seltsi spordikoolis treeningtöö aerutamise, vehklemise, murdmaasuusatamise, kahevõistlus-suusahüpped ja jahilaskmise alal.

Seltsi värvid olid esindatud 13 rahvusvahelisel võistlusel s. h. Euroopa KV, Euroopa MV, Põhjamaade MV ja MM- võistlustel kokku 12 sportlasega.

Eesti tiitlivõistlustelt tõid meie esindajad kokku 105 medalit millest 28 kulda.

Eesti Aerutamisföderatsiooni aastakokkuvõttes noorte arvestuses olime esikohal ja Eesti Vehklemisliidu noorte arvestuses olime viiendad, suusahüpped-kahevõistlus olime teised.

Aerutamine

Treenerid Natalja Ošlakova (6. kutsetase) ja Lavren Ošlakov (6. kutsetase); Deniss Tihhomirov(5. kutsetase) Treeningud toimusid Tallinnas

Harku Sõudebaasis ja Tallinna Õismäe Vene Lütseumi spordisaalis, Järveotsa Gümnaasiumi ujulas. Õpilasi 112.

Eesti meistrivõistlustel võideti erinevates vanuseklassides ja paadiklassides 87 medalit (28 kuldmedalit, 29 hõbemedalit ja 30 pronksmedalit) 2023. a. osaleti üheksal Eesti karikavõistluste etapil, kus saavutati ülekaalukas võistkondlik esikoht. Oma vanuseklasside parimad 9 etapi kokkuvõttes olid Artemi Kukuskin, Katrin Kolk, Linda Raska, Emika Gutman, Siim Sildveer,Oleg Petrovitš. Eesti noorte eri vanuseklassides võideti võistkondlikult kõik esikohad. Eesti koondise kandidaadiks oli arvatud Aleksandr Vassiljev, Katrin Kolk kes esindasid Eestit rahvusvahelistel võistlustel.

VEHKLEMINE

Treener Anatoli Jasnov (7. kutsetase) õpilasi 28. Treeningud toimusid Tartus Turu tn. Spordihoones ja Tähtvere Pargis. Eesti noorte esivõistlustel võideti ,kaks hõbe ja 1 pronksmedal. Esineti edukalt ka Euroopa noorte karikavõitluste etappidel, kus saavutati esikümne kohti korra oldi medalil- pronks Eesti võistkonnaga. Põhjamaade meistrivõistlustelt võideti noorte vanuseklassides 2 medalit. Leana Mironov kuulus ka

Eesti juunioride ja kadettide võistkonda maailmameistrivõistlustel ja Euroopa meistrivõistlustel

MURDMAASUUSATAMINE

Treener Urve Bergman (6. kutsetase) õpilasi 22. Treeningud toimusid Holstre-Polli suusabaasis. Viie-etapilises noortesarjas Hawai Express saavutasid üldkokkuvõttes esikoha Andra Aavik. Eesti meistrivõistlustel saavutati neli hõbemedalit ja märkimisväärselt esikümne kohti. Võisteldi ka rahvusvahelistel võistlustel näit Põhjamaade meistrivõistlustel.

SUUSAHÜPPED, KAHEVÕISTLUS

Treener Silver Eljand (6. kutsetase) õpilasi 34. Treeningud toimusid Otepääl. Suusahüpetes tulid Eesti meistriteks tuldi neljal korral. Parimad olid teele Uudebrg kahe kullaga, Richard Viks ja Andero Kapp korra. Eesti noorte suvisel karikasarjal Kahevõistluses võideti üks esikoht, üks teine koht ja kaks kolmandat kohta. Meie edukamad kahevõistlejad olid Antero Kapp ja Markus Alter, kes võitsid oma vanuseklassis Eesti MV medaleid, kuuluvad ka Eesti koondisse.

JAHILASKMINE

Treener Urmas Saaliste (6. kutsetase) õpilasi. Eesti meistrivõistlustel olid edukam Rain Anton kes Eesti MV tuli pronksmedalile, Eesti meistrivõistlustel saavutati palju esikümne kohti erinevatel võistlusaladel. Osaleti ka maailma karika etappidel.

EESTI SPORDISELTS PÕHJAKOTKAS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.