Rohkema info nägemiseks:

EESTI PANKROTIHALDURITE KODA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 440; jälgijaid - 12. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI PANKROTIHALDURITE KODA kohta arvamuslugu!"

EESTI PANKROTIHALDURITE KODA MTÜ hetkeolukord

Juba 440 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Pankrotihaldurite Koda (edaspidi nimetatud EPK) on mittetulundusühing, kuhu kuuluvad Eesti Vabariigis tegutsevad pankrotihaldurid vabatahtlikkuse põhimõtte alusel.

01.01.2010 a. jõustunud kohtutäituri seaduse alusel loodi Kohtutäiturite ja Pankrotihaldurite Koda (edaspidi nimetatud KPK) kui avalik-õiguslik juriidiline isik ja seetõttu EPK tegevuse maht vähenes oluliselt ning alates 2010. aastast enam liikmemaksu ei koguta. 2022.a samuti liikmemaksu ei kogutud, kuna pankrotihaldurid on Kohtutäiturite ja Pankrotihaldurite Koja liikmed ning tasuvad liikmemaksu KPK-le.

Töötajad: 2022.a EPK-s töötajaid ei olnud. EPK juhatus koosneb 3 liikmest. Juhatuse liikmetele tegevuse eest juhatuses 2022.a. tasu ei makstud.

EPK üldkogu 28.09.2012.a. otsusega otsustati EPK tegevust jätkata ja ühingut mitte likvideerida, seda otsust seni muudetud ei ole ja seega on

EPK jätkuvalt tegutsev.

EESTI PANKROTIHALDURITE KODA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.