Rohkema info nägemiseks:

TÕRVA VALD, TÕRVA LINN, PUIESTEE TN 2 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 163; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TÕRVA VALD, TÕRVA kohta arvamuslugu!"

TÕRVA VALD, TÕRVA LINN, PUIESTEE TN 2 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 163 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Korteriühistu 2 Tõrva alustas tegevust 1997.a. novembris. Korteriühistu peamiseks tegevusaladeks on Valga maakonnas Tõrva linnas asuva

Puiestee tn 2 (koosneb kahest majast) 24-korterilise elamu korteriomandite osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja ühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Aruandeaasta lõpul oli tarnijatele tasumata detsembrikuu kulude eest saadud arved, sest arved saabusid jaanuaris 2023 ja maksetähtaeg on jaanuaris 2023.a.

Liikmete võlgnevused on minimaalsed, pikaajalisi võlgnevusi ei ole. Detsembrikuu arvete tasumise tähtaeg on jaanuar 2023.a.

KÜ Puiestee 2 Tõrva juhatuse liikmetele teenistuskohustuste eest tasu ei maksta.

Kõik arvestused on tehtud vastavalt esitatud dokumentidele.

Korteriühistu jätkab kommunaal- ja muude teenuste vahendamist ühistu liikmetele.

Korteriühistu jätkab kogumist remondifondi rahalisi vahendeid, seisuga 31.12.2022.a. oli remondifondi jääk 12 901,00 eurot.

TÕRVA VALD, TÕRVA LINN, PUIESTEE TN 2 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.