Rohkema info nägemiseks:

TAPA VALD, TAPA LINN, ROHELINE TN 20A KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 116; jälgijaid - 11. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TAPA VALD, TAPA kohta arvamuslugu!"

TAPA VALD, TAPA LINN, ROHELINE TN 20A KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 116 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tapa vald, Tapa linn, Roheline tn 20a korteriühistu registrikood: 80082880 tegutseb iseseisvalt alates 05.05.1999 a. Tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

KÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on 4-e liikmeline Juhatuse tööd korraldab juhatuse esimees.

2022.a. majandusaasta kinnitati uus juhatuse liige Olivar Kits, sõlmiti uus välikojamehe ja sisekoristuslepingud. Tagati sisekoristajale veevõtu punkt. Koostöös soojasõlme halduriga reguleeriti soojasõlme tööd ja korrastati küttetrasside tsirkulatsiooni. Korrastati ühistu keldriboks ja otsustati soetada 2023 aastal uus muruniitja haljasala korrashoiuks.

Koostöös KOV lepiti kokku kuuride lammutus 2023 aastal.

2022 aastal juhatuse liikmele on aruandeaastal kokku makstud 1238 euro. Palgatöölisi oli keskmiselt 3 ja töötasudeks maksti kokku 3389 euro.

Sotsiaalmaksud kokku olid 1132 eurot.

2023 a jätkab ühistu oma põhikirjalist tegevust.

Juhatus

TAPA VALD, TAPA LINN, ROHELINE TN 20A KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.