Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, PÄRNU MNT 80 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 414; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, PÄRNU MNT kohta arvamuslugu!"

TALLINN, PÄRNU MNT 80 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 414 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Korteriühistu Pärnu maantee 80 asutati aprillis 1995.a. Tegevuse eesmärgiks on korteriomandi juurde kuuluva maja mõttelise osa, hoone tehnokommunikatsioonide ja hoone juurde kuuluva krundi majandamine ning kommunaalteenuste vahendamine.

Lepingulised koostööpartnerid on:

ASTallinna Vesi

AS Utilitas Tallinn

AS Eesti Energia

Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskus

Toru Abi avariileping Lavateir OÜ-ga

Lindström OÜ

Otis Eesti AS

Ühistu tööd juhib neljaliikmeline juhatus.

Juhatus on sõlminud raamlepingu veel vahetamata jäänud kanalisatsiooni- ja tarbevee torustiku vahetuseks, tähtajaga 2027

Perioodil 2020-2022 suuremaid remonttöid ei teostatud, sealjuures lükati ka edasi plaaniline püstakute vahetus, põhjuseks Covid19 nakkusoht riigis.

2023 vahetati majas korraga kaks püstakut, kanal + tarbevesi.

Oleme elektri väiketootjad ja saame katusele paigaldatud päikesepaneelidest elektrienergiat, mille enamuse kasutame majasiseselt üldruumide valgustuseks ja lifti- ning soojasõlme käigushoidmiseks.

Võlgnikudega probleeme meil ei ole, maksed laekuvad korrapäraselt. Ühistu majanduslik olukord on hea.

Jaanus Naerismaa

Pärnu mnt.80 KÜ

Juhatuse liige

TALLINN, PÄRNU MNT 80 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.