Rohkema info nägemiseks:

KURITEOOHVRITE TOETAMISE ÜHING OHVRIABI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 215; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KURITEOOHVRITE TOETAMISE ÜHING kohta arvamuslugu!"

KURITEOOHVRITE TOETAMISE ÜHING OHVRIABI MTÜ hetkeolukord

Juba 215 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Kuriteoohvrite toetamise ühing Ohvriabi on tegutsenud üle 20 aasta ning selle aja jooksul on osaletud aktiivselt ohvrite vahetus nõustamises, tugiisikute ja spetsialistide koolitamises, ennetustöös ja seadusloomes.

Internetinõustamise kaudu on Ohvriabi MTÜ poole pöördumisi olnud 2022.aastal võrreldes eelmise aastaga vähem, keskmiselt 2 korda nädalas. Kõik juhtumid on saanud vastuse 24 tunni jooksul ja üle poolte neist ka vastavalt probleemi ulatusele pikaajaliselt (pool aastat) kestva psühholoogilise nõustamise kirja teel. Enamus probleeme, mille pärast pöördutakse on peresuhetega seotud teemad. Ajaliselt on psühholoogid nõustamisele kulutanud kokku 260 tundi.

Ohvriabi MTÜ kuulub jätkuvalt Euroopa Ohvriabi liikmete hulka. Brüsselist saadetakse igapäevaselt uut infot ohvrite teemal.

KURITEOOHVRITE TOETAMISE ÜHING OHVRIABI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.