Rohkema info nägemiseks:

AIANDUSÜHISTU METSAVAIKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 196; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta AIANDUSÜHISTU METSAVAIKUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

AIANDUSÜHISTU METSAVAIKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 196 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Aiandusühistu Metsavaikus MTÜ on aianduskoperatiiv Metsavaikus õiglusjärglane ja tema asutamine kinnitati 24.oktoobril 1998.a. ühistu üldkoosolekul. Põhikiri on kinnitatud 11.07.2015 üldkoosoleku poolt. Ametlikult on Aiandusühistu Metsavaikus MTÜ registreeritud

Mittetulundusühingute- ja sihtasutuste registris 21.aprill 1999.a., registrikoodiga 80088701.

AÜ Metsavaikus eesmärkideks on: *liikmete vajaduste rahuldamine ühise elektritoitega; *ühistu liikmete ühishuvide esindamine riigi ja kohaliku omavalitsuse ees; *ühistu tegevuse korraldamine muudes valdkondades, konkreetne tegevus otsustatakse ühistu üldkoosolekul.

2023.aastal toimus AÜ-s Metsavaikus tavapärane haldustegevus: koguti elektritarbimistasusid. Tasuti hankijatele erinevaid ühistu tegevusega seonduvaid kulusid. Viidi lõpule madalpingevõrgu võõrandamisprotsess Elektrilevi OÜ-le, mille tulemusena mindi oktoobris 2023 üle elektrinergia üksiktarbimisele. Üldkoosoleku otsusega võõrandati Kohila Vallavalitusele ühistule kuuluv tänvavaglustuse võrk. 27.07.2023 üldkoosolek otsustas ühistu tegevuse lõpetada ja Aiandusühistu Metsavaikus MTÜ likvideerida.

AÜ Metsavaikus juhatuses on kolm liiget. Juhatuse liimetele majandusaastal 2023 tasusid ei makstud.

Omar Halman juhatuse liige

Marge Lillepea juhatuse liige

Nadežda Virkepu juhatuse liige

AIANDUSÜHISTU METSAVAIKUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.