Rohkema info nägemiseks:

VÄNDRA NAISSELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 319; jälgijaid - 10. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VÄNDRA NAISSELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

VÄNDRA NAISSELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 319 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 8 korda.

Tegevusaruanne 2022

VÄNDRA NAISSELTS 2022. AASTA TEGEVUSARUANNE

Vändra Naisseltsil oli 31.12.2022. a seisuga39 liiget.

Eelmine üldkoosolek toimus 23.04.2022. a.

Üldkoosolekuid toimus 2022. a üks, kus kinnitasime seltsi 2021. a tegevus- ja majandusaasta aruanded ja valla sotsiaalosakonna juhataja Anneli Kaljur tutvustas, milliseid sotsiaalteenuseid osutatakse vallas ja riigis.

Aasta jooksul toimus 7 juhatuse koosolekut, kus kiitsime heaks seltsi 2021. a tegvus- ja majandusaasta aruande, arutasime kevadlaada korralduse küsimusi, Mädara Külateatri pöördumisi ja vastulauseid, võtsime seisukoha Vändra OTTi korraldamise osas, koostasime 2023. I poolaasta tööplaani ning teisi organisatsioonilisi küsimusi.

3.veebruaril toimus Kaisma Rahvamajas vallas tegutsevate MTÜde eestvedajate ja külade sädeinimeste koosolek. Kõik osalejad tutvustasid tehtut ja eesolevaid ettevõtmisi. Naisseltsi esindasid Riina

Kuusk ja Eha Tamm.

25.-26.märtsil toimus fruktodisaini kursus, mida juhendas Olustvere Teenindus- ja

Maamajanduskooli õpetaja Elli Vendla.

11. aprillil käisime Pärnus Endla Murd´i stuudios taaskasutavate riiete tuunimist õppimas. Pärast külastasime Pernova Loodusmaja.

22. aprillil käisime koos Vändra rahvatantsijatega külas Sindi Naisliidul.

28. mail toimus traditsiooniline igakevadine Vändra laat.

13.-14. juulil osalesime Vändra Alevi Pensionäride Ühenduse korraldatud reisil Läänemaale.

Külastasime maalikunstik Ants Laikmaa majamuuseumi, Rannarootsi muuseumi ja Vormsi saart.

25.augustil osalesid Silvi Aas ja Eha Tamm Viljandimaa Naisseltsi kutsel raamatu „Viljandimaa naised ajasillal” esitlusel.

7. septembril korraldasime väljasõidu Toosikannu puhkekeskusse, kus käisime nõukaaegse bussiga loomasafaril ja tutvusime keskusega ning sõime hirvepraadi.

Septembri algusest kuni oktoobri lõpuni korraldasime igal reedel Vändra OTTi ja detsembris korraldasime jõulu OTTi. Viimane toimus kultuurimajas. Üritust sisustasid M.Lüdigi nimelise

Vändra Muusika- ja Kunstikooli õpilased ning kuulasime Lembit Lingi lõõtspillilugusid. Suurt huvi pakkus seltsi kodukohvik. Korraldasime ka loterii, kus iga loos võitis.

24. novembril toimus vallavalitsuse kutsel Kaisma Rahvamajas kogukondade inspiratsioonipäev „Üheskoos jõuame kaugemale“. Osalesid Riina Kuusk, Leili Soosalu, Meidi Tiimus.

Aastaringselt oleme hoidnud korras Lilli Suburgi perekonnaplatsi Vändra kalmistul.

Kevadel korrastasime „Teeme Ära” raames Hiieparki.

VÄNDRA NAISSELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.