Rohkema info nägemiseks:

I STUDIUM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 401; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta I STUDIUM MTÜ kohta arvamuslugu!"

I STUDIUM MTÜ hetkeolukord

Juba 401 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing I Studium alustas tegevust 1999. aastal.

MTÜ I Studiumi põhitegevuseks oli Kõrgkool I Studiumi haldamine. MTÜ I Studiumi eesmärgiks ei ole majandustegevuse kaudu kasumi saamine. MTÜ sissetuleku moodustavad liikmemaksud ja õppemaksud, mida kasutatakse eranditult Kõrgkool I Studiumi eesmärkide saavutamiseks.

2010/2011 õppeaastal oli Kõrgkoolis I Studium võimalik omandada rakenduskõrgharidust kahel erialal - ettevõtlus ja ärijuhtimine ning majandusarvestus. Mõlemad erialad olid akrediteeritud. Kõrgkool I Studium lõpetajad said riiklikult tunnustatud rakenduskõrgharidust tõendava diplomi.

Alates 2012. aastast ei pakuta enam rakenduslikku kõrgharidust, vaid korraldatakse ettevõtluse, raamatupidamise ning arvutiõpetuse kursusi.

2020 .a. toimusid vähesel määral raamatupidamise kursused. 2021.a. koolitusi ei toimunud. Müüdi üks mittetulundusühingule kuuluv korteriomand..

2022.a. müüdi finantsinvesteeringute all olev väärismetall (kuld) ja teeniti 37488 euro ulatuses kasumit.

I STUDIUM MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.