Rohkema info nägemiseks:

TARTU LINN, KAUNASE PST 32 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 189; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU LINN, KAUNASE kohta arvamuslugu!"

TARTU LINN, KAUNASE PST 32 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 189 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Korteriühistu eesmärgiks on korteriomandi esemeks oleva ehitise ja maatüki ühine majandamine.

KÜ Kase on 30 korteriga elamu. Ühistu on mittetulundusühing ja ettevõtlusega ei tegele. Ühistul on kinnistu haldamiseks ja hooldamiseks sõlmitud leping

Kvatro Kinnisvarahalduse OÜ-ga.

KÜ Kase juhatus oli kuni 27.11.2023 kolmeliikmeline, alates 28.11.2023 kaheliikmeline ühe juhatuse liikme tagasiastumise tõttu seoses korteriomandi müügiga..

2023.a. majandusaastal teostati remonditöid finantseerimisega remondifondist kokku 2107 euro ulatuses ( automaatõhutajate paigaldus, tsirkulatsioonipumba vahetus ja korruse-ning korterinumbrite paigaldus).

Haldus- ja hooldustasudeks kulutati 9807 eurot, mis on 7% vähem kui 2022.a.

Antud kulu sisaldab Kvatro Kinnisvarahalduse OÜ-le tasutud haldustasu, koristuskulusid, tehnosüsteemide korralist hooldust, pisiremonte, tasusid avariide likvideerimise eest ning Irina Podlesnovale raamatupidamise eest makstud tasu.

2023.aasta majandustegevuse tulemiks kujunes -7 eurot, ühistu netovaraks 4544 eurot.

Ühistu 2024.a. eesmärgiks on jätkata kinnistu jätkusuutlikku majandamist.

TARTU LINN, KAUNASE PST 32 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.