Rohkema info nägemiseks:

LÕUNA-EESTI VÄHIÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 327; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LÕUNA-EESTI VÄHIÜHING MTÜ kohta arvamuslugu!"

LÕUNA-EESTI VÄHIÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 327 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ lõuna-Eesti Vähiühing on asutatud 05. dets. 1992. aastal. Põhitegevuseks on vähihaigete õpetamine eluga toimetulekuks,kohanemiskursuste korraldamine ja kohanemisprotsessi toetamine, vähihaiguse ennetustöö, selgitustöö elanikkonnale.

Tegevust juhivad dr. Kaiu Suija ning vabatahtlikud tugiisikud K. Suija juhtimisel. Kogu töö toimub vabatahtlikkuse alusel, palgalisi töötajaid ei ole.

Igal tööpäeval on vähiühing avatud kella 10-14. Inimesed võivad pöörduda erinevate probleemidega, teha ja osaleda ühistegevustes. Tööpäeviti kella 10-12 on võimalik Lõuna-Eesti Vähiühingusse helistada tasuta nõuandetelefonile (telefoniarved maksab Eesti Vähiliit). 2022.a. helistas vähiühingu telefonile 2217 inimest.

Koostööpartnerid on TÜK Hematoloogia-Onkoloogia Kliinik, Põhja-Soome Vähiliit, Tartu Linnavalitsus, Tampere Pirkanmaa saattohoitokoti,

Tartu Puuetega Inimeste Koda, Eesti Vähiliit.

Tegevust kajastavad almanahhid, fotoalbumid ja kodulehekülg www.lounaeestivahiuhing.org. Kodulehekülge hoiab töös ja sisestab andmeid vabatahtlik tugiisik Aare. Küsimusteportaali kontrollib ja edastab arstidele vastamiseks Gerli.

Ka ühingu tegevust on takistanud Covid-19 pandeemia ja suuremad kogunemised hakkasid toimuma alles juunist 2021.Kuid individuaal-konsultatsioonid toimusid kogu aeg- vähiühing ei sulgenud koroona-pandeemia ajal oma uksi mitte ühekski päevaks. Tähistasime

Võru alaosakonna 25. aastapäeva ja Lõuna-Eesti Vähiühingu 30.aastapäeva.

.

2023.a. planeerime jätkata vähihaigete ja nende perede psühhosotsiaalset toetamist, nõustamist, ühistegevusi, kursuste ja loegute korraldamist. Peame tähtsaks vähihaigete aitamisel teadusliku meditsiini põhitõdesid.Tegevuses kaasame vabatahtlikke, keda suunavad asjatundjad.

Kuna vähihaigestumus kasvab, ravitulemused tasapisi paranevad, siis igal aastal suureneb inimeste arv, kes meie abi ja toetust vajavad. Ühingu tegevuses hoidmine ja nõustamiskvaliteedi parandamine on meie igapäevane ülesanne.

Rahaliste võimaluste suurenemisel saaksime tegevust veelgi laiendada, sest vajadust selleks oleks. Vabatahtlikke aitajaid, kes oleksid aitamisele orienteeritud ja selleks tegevuseks sobivad , on aasta-aastalt raskem valida ja leida. Kuid selliseid inimesi tuleb hoolikalt valida ja siis koolitada. Nende tegevuse osas võtab vastutuse ühing ja peaeesmärk on haiget mitte kahjustada. Meie missiooniks on hoida ühingu head eetilist mainet ja meditsiinilist taset.

LÕUNA-EESTI VÄHIÜHING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.