Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, RÄNNAKU PST 10 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 307; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, RÄNNAKU PST kohta arvamuslugu!"

TALLINN, RÄNNAKU PST 10 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 307 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Tuuleveski - Tallinn, Rännaku pst 10 korteriühistu(edaspidi: „ KÜ“ ) eesmärgiks on Tallinnas Rännaku pst 10 paiknevate korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Vastavalt KÜ Põhikirjale on ühistu juhtorganiteks KÜ Üldkoosolek ja selle poolt valitud KÜ juhatus.

Rännaku pst. 10 asuvas elamus viidi Kredexi toetusel aastatel 2009 – 2012 läbi renoveerimine, mille käigus soojustati elamu katus, välisseinad ja sokkel. Samuti renoveeriti elamu soojussõlm ja keskküttesüsteem ning elamu külma – ja soojavee varustuse süsteem.

Projekteerimis- ja ehitustööde läbiviimiseks sõlmiti laenulepingud Swedbank AS, millest tagasi maksmist ootab veel kehtiv laenuleping lõpptähtajaga 30.07.2027.

2019. a. teostati hoovipoolse fassaadi remont, välistrepid kaeti pesubetoonplaatidega ja paigaldati puudunud trepikäsipuud ning välistrepile varikatus. Samuti võeti lahti katusel šahtide parapetid, eemaldati mädanenud OSB-plaadid ja ehitati uus konstruktsioon ning paigaldati ventilatsioonišahtidele pikendused, ventilatsioonišahtid puhastati. Kogu katuse parapetile paigaldati seni puudunud katteplekk. Vahetati välja 1.trepikoja purunenud katuseluuk ja ühele katuseosale paigaldati uus SBS-kate.

2021-2022. aastal suuremaid remonditöid ei tehtud.

Jooksvalt suhtleb ühiskondlikus korras tegutsev juhatus korteriomanikega, s.h. jooksvate võlglastega- eeskätt HEADEST TAVADEST juhindudes, et leida osapoolte huve kajastavad lahendused väikseima ajakuluga.

Korraliste töödena on organiseeritud hoone ettevalmistustööd kütteperioodiks. Regulaarselt teostatakse elamukrundi korrastustööd – muru niitmine, talvel lumepuhastus ja liivatamine. Rännaku pst 10 elamule on väljastatud 2013. aastal energiamärgis „D“. KÜ on 1 palgaline töötaja (koristaja), KÜ juhatusele tasu ei maksta.

TALLINN, RÄNNAKU PST 10 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.