Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, KOSKLA TN 10 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 148; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, KOSKLA TN kohta arvamuslugu!"

TALLINN, KOSKLA TN 10 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 148 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Tallinn, Koskla tn 10 korteriühistu, mille täiendav nimi on KOSKLA 2/4 KORTERIÜHISTU moodustati 1999. aastal. KÜ tegutseb iseseisva juriidilise isikuna.

Ühistu eesmärgiks on Tallinnas, Koskla tn 10 asuva elamu (välja arvatud korterite kui korteriomandi reaalosade) ja selle juurde kuuluva (teenindamiseks vajaliku) maa ühine majandamine, haldamine ja hooldamine ning seoses sellega KÜ liikmete ühiste huvide esindamine.

Aruandeperioodil juhtis ühistu tegevust 3-liikmeline juhatus. Korteriühistust võib kõikide tehingute tegemisel esindada iga juhatuse liige. Igapäevast majandamist, haldamist ja raamatupidamist korraldab ühistuga sõlmitud halduslepingu alusel OÜ Olemar.

2023.aastal kasutati reservfondi raha 4318 € alljärgnevalt:

Remondikuludeks kokku € 535 survepesu - KTEES OÜ 108 muruniitmine - Olemar OÜ 192

ASSA lukusüdamik - Pointful OÜ 155 lukutööd 1.trepikojas- Olemar OÜ 80

Pangalaenu tagasimakseks kokku € 3783 laenu põhiosa 3464 laenu intressid 319

Aruandeperioodil ei olnud palgalisi töötajaid. Juhatuse liikmete tööd ei tasustatud.

Laenu jääk seisuga 31.12.2023 on 12433 € 2024. majandusaastal jätkab korteriühistu kommunaalteenuste ja muude vajalike teenuste vahendamist ühistu liikmetele, majandamist ning ühistu liikmete huvide esindamist.

TALLINN, KOSKLA TN 10 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.