Rohkema info nägemiseks:

KAEVURITE JA ENERGEETIKUTE SÕLTUMATU AMETIÜHING

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 772; jälgijaid - 25. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KAEVURITE JA ENERGEETIKUTE kohta arvamuslugu!"

KAEVURITE JA ENERGEETIKUTE SÕLTUMATU AMETIÜHING hetkeolukord

Juba 772 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 25 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KAEVURITE JA ENERGEETIKUTE SÕLTUMATU AMETIÜHING (KESA) on asutatud 15.06.2012.a. ühinemisega Estonia Kaevanduse

Ametiühing , Narva Karjääri Ametiühing , Aidu Karjääri Ametiühing , Põlevkivi Raudtee Ametiühing ja Balti Elektrijaama ametiühing.

KAEVURITE JA ENERGEETIKUTE SÕLTUMATU AMETIÜHINGU on mittetulundusühing, mille eesmärgid on põhikirjakohaselt töötajate töö- ja sotsiaalmajanduslike õiguste kaitse ja huvide esindamine Vabariigi Valitsuse, tööandjate ja nende ühenduste ees, riigi- ja kohaliku omavalitsuse asutustes, kohtus, töövaidlusorganites, tööturu tasakaalustatud arengu ning sotsiaalse õigluse tagamine, sotsiaaldialoogi, osalusdemokraatia ja ametiühinguõiguste edendamine ning kaitse, tööohutuse ja töötervishoiu tingimuste parandamisele kaasaaitamine.

Ametiühingu tööd korraldab 3-liikmeline juhatus. Tööd juhib KESA esimees.

KESA bilansimaht aruandeaastal oli 206 583 eurot ja tulem 8 766 eurot. Aruandeperioodil saadi liikmetelt liikmemaksu 181 193 eurot.

KAEVURITE JA ENERGEETIKUTE SÕLTUMATU AMETIÜHING kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.