Rohkema info nägemiseks:

TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI AKADEEMILINE MEESKOOR MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 504; jälgijaid - 13. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI AKADEEMILINE kohta arvamuslugu!"

TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI AKADEEMILINE MEESKOOR MTÜ hetkeolukord

Juba 504 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Tehnikaülikooli Akadeemilise Meeskoori (edaspidi ka Meeskoor) hooaeg 2022/2023 oli teguderohke. Hooaja algas juba väga sündmusterohkelt - septembris esines Meeskoor koos teiste Tallinna Tehnikaülikooli kultuurikollektiividega „Leiutajate laulu- ja tantsupeol“, koostöös Stora Ensoga istutasime metsa, esinesime Mustamäel valgusfestivalil ning oktoobris esinesime Tallinnas koos Aalto Polytekninkkojen Kuoroga (Soome).

Detsember 2022 andis Meeskoor jõulukontserdi Tallinnas kuid kahjuks pidime tühistama Meeskoori Tartu kontserdi seoses koori tabanud ulatusliku haigestumise tõttu.

Kevadel 2023 osales Meeskoor TV3 poolt korraldatud laulusaates „Uus laul“, kus Meeskooril õnnestus pääseda saate finaali. Aprillis külastas

Meeskoor Helsinkit, kus andis ühe kontserdi.

Juunis 2023 oli Meeskoorile olulised esinemised – personaalkontsert PROTO avastustehases Tallinnas ning kuue meeskoori kontsert Estonia

Kontserdisaalis. Hooaja lõpus osales Meeskoor XIII Noorte laulupeol.

Koori dirigendid aruandlusperioodil olid Valter Soosalu ja Heldur Harry Põlda.

TALLINNA TEHNIKAÜLIKOOLI AKADEEMILINE MEESKOOR MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.