Rohkema info nägemiseks:

HAAPSALU LINN, PÕLLU TN 1 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 234; jälgijaid - 11. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HAAPSALU LINN, PÕLLU kohta arvamuslugu!"

HAAPSALU LINN, PÕLLU TN 1 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 234 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Korteriühistu Nurme 5 tegevusalaks on Haapsalus Põllu tn. 1 asuva 48 – korteriga (üldpind 2991,2 m2, millest 2817,2 m2 on korterite üldpind) elamu haldamine.

Tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

KÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus koosneb kuuest liikmest

Aruandeaastal olid põhitegevuse tulud 28285 eurot (liikmetelt saadi remondikulude ja hooldustasude katteks 25066 eurot; Tele2-lt üüritasu 3219 € . Kulud maja hoolduseks ja remondiks olid 14758 eurot. Aruandeaasta põhitegevuse negatiivseks tulemiks kujunes 1964 eurot.

Töövõtulepingu alusel töötavaid isikuid oli/on 1 (üks) - kojamees, kellele sai arvestatud palka 2322 eurot. Ühele juhatuse liikmele on tasutud isikliku sõiduauto kasutamise maksuvaba hüvitist 384 € eest. Kahele juhatuse liikmele maksti liikmelisuse eest tasu kokku 5321 eurot 2023.a. tehtud tööd 1.Põllu t. poolsete akende puitosade vahetus ja soojustamine, katmine 21mm veekindla vineeriga

I-III trepikoda.

2. Puuduolevate välisfassaadi plaatide paigaldus ja lahtiolevate plaatide kinnitamine 3. Katuse remont, ventkorstende katmine ääreplekiga, äravoolu kaevude remont, alarõhutuulutid paigaldusega.

4. Vana, amortiseerunud sooja tarbevee soojusvaheti demontaaž. Uue soojusvaheti (190 kw) paigaldus ja torustiku ümberehitus(Utilitas AS ettekirjutus).

5. III trepikoja amortiseerunud kanalitoru demontaaž keldrist kanalikaevuni, uue kanalitoru paigaldus.

6.Muud väiksemad planeerimata tööd 2024.a. kavandatavad tööd 1. IV-VI trepikoja akende puitosade vahetus(33 tk) 2. Vajadusel välistreppide remont 3. 5 ja 6 trepikoja rõdupiirete puitlaudise vahetus.

4. Väliskanalisatsiooni torustike vahetus vastavalt vajadusele.

5 Veetorustiku vahetus alates Metsa t. kaevust kuni maja veemõõdusõlmeni juhul, kui algab Metsa t. remont.

6.Keskkütte torustiku läbipesu.

7.Üle vaadata prügimajandus.

8. Muud väiksemad parandustööd vastavalt tekkivatele vajadustele.

Heli Tammik juhatuse liige

HAAPSALU LINN, PÕLLU TN 1 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.