Rohkema info nägemiseks:

HOONEÜHISTU MUSTAMÄE IV TÜH

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 51; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HOONEÜHISTU MUSTAMÄE IV kohta arvamuslugu!"

HOONEÜHISTU MUSTAMÄE IV TÜH hetkeolukord

Juba 51 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Endine mittetulunduslik garaazhiühistu Mustamäe IV kujundati vastavalt Hooneühistuseaduse nõuetele 27.detsembril 2007.a. tulunduslikuks hooneühistuks (Harju Maakohtu registriosakonna kanne 27.dets.2007.a.). Garaaziühistu moodustamisel oli selle eesmärgiks ühiselt toetada ja abistada ühistu liikmeid garaazibokside kasutamisel ja kogu garaazikompleksi hooldamisel ning remontimisel asukohaga Ed.Vilde tee 133A.

Ühistu eesmärgiks ei ole oma tegevusega taotleda tulu ja kasumit ega koguda vahendeid reservkapitali ja fondidesse. Ühistu põhieesmärk on toetada ja soodustada oma liikmete huve läbi ühise kinnisasja, võimaldades garaazibokside ainukasutust ning tagades ühiskasutuses oleva kinnisasja heakorraeeskirjade täitmine, kinnisasja hooldus, remont ning säilimine läbi jooksva ja taastusremondi, mistõttu põhikirja kohaselt garaazikompleksi ehitisosale kulumit (amortisatsiooni) ei arvestata.

Garaazikompleksi hooldamiseks ja remondiks ning vajalike perioodikulude katmiseks reserveeritakse vahendeid vastavatel kliendikontodel regulaarselt laekuvate liikmemaksude arvelt. Liikmete poolt tasutud vahendite, tehtud kulutuste ja kasutamata jäägi kohta peetakse iga ühistu liikme lõikes eraldi arvestust. Kasutamata jääk kuulub ühistu liikmetele ja seda kasutatakse järgnevate perioodide kulutuste katteks (üldkoosoleku otsus 2.09.2009.a. - protokoll 1/09 ning üldkoosoleku poolt täpsustatud ja täiendatud põhikiri).

Ühistusse kuulub 20 liiget, ühistu juhatus on põhikirja järgi 3-liikmeline. Juhatuse isikkoosseis oli seisuga 31.12.2022 Äriregistris uuendamata.

Kõik muud liikmete poolt vastu võetud otsused olid täidetud.

Ühistul ei ole palgalisi töötajaid ja seoses sellega puudub tööjõukulu. Samuti ei makstud aruandeperioodil juhatuse liikmetele juhtimise tasusid.

HOONEÜHISTU MUSTAMÄE IV TÜH kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.