Rohkema info nägemiseks:

MAARDU LAUATENNISEKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 296; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MAARDU LAUATENNISEKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

MAARDU LAUATENNISEKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 296 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

Maardu Lauatenniseklubi jätkas 2022. aastal oma põhikirjaliste eesmärkide elluviimist. Klubi põhiülesandeks on lauatennisealase töö korraldamine ja arendamine Maardu linnas. Klubi tegevus toimus aastate jooksul kujunenud traditsioonide järgi vastavalt arengukavale.

Jätkus hea koostöö Maardu Linnavalitsusega ja Eesti Lauatenniseliiduga. Maardu

Lauatenniseklubi toetajad olid Maardu Linnavalitsus ja Table Tennis Products OÜ.

2022. aasta lõpu seisuga harrastas lauatennisemängu Maardu Lauatenniseklubis 98 mängijat, sh. 30 täiskasvanut ja 6 noormängijat, sh. mehi 55 ja naisi 43. Treeningud toimusid viis korda nädalas Maardu Põhikooli spordisaalis kokku kolmele erinevale treeningrühmale. Esmakordselt Maardu Lauatenniseklubi ajaloos oli igapäevaselt töös kaks palgalist treenerit – peatreener Marina Verengof täiskohaga ja enda kasvandik ning tänaseks tase 3 abitreener Ksenija Bragina osalise koormusega.

Treeninglaagrit korraldasime suvevaheajal Võsul ning osalesime kuuel treeningkogunemistel üle Eesti, Narvas, Aseris, Paikusel ja Valtus. Samuti osalesid meie noorsportlased treeninglaagrites Roostis ja Lätis.

Osaleti üheksal Eesti Laste GP etapil ning erinevatel seeriavõistlustel – Haapsalus,

Viljandis, Pärnu-Jaagupis, Võsul, Pärnus. Samuti osaleti erinevate vanuseklasside

Eesti meistrivõistlustel ja Harjumaa meistrivõistlustel. Samuti osalesid meie mängijad Euroopa meistrivõistlustel täiskasvanute seas, U-21 vanuseklassis ning juunioride klassis.

Üle pika aja korraldasime rahvusvahelist võistlust Maardu - Tallinn Open 2022, mis sai edukalt läbiviidud ning selgitatud ELTL GP kokkuvõtte parimaid. Esmakordselt oli terve korraldusmeeskond sisustatud ainult Maardu Lauatenniseklubi liikmetest, s.h peakohtunik ja võistlussekretär.

Maardu Lauatenniseklubi liikmete parimad saavutused 2022 aastal.

Eesti võistkondlikud meistrivõistlused:

Meeskond saavutas kõrgliigas pronksmedali.Aasta jooksul kulus klubi majandamis- ja tegevuskuludeks rekordilised 42 766 eurot, millest tööjõukuludeks treeneritele 26 127 eurot, mis teeb ca 62% kogukäibest. 2023 aastal on planeeritud viia kahe treeneriga ning suurendanda vabatahtlike osakaalu. Klubi tegevuses on olulises rollis vabatahtlike tegevus liikmeskonnast, kes aitavad meie treenereid igapäevases treeningprotsessis.

2022 aastal alustasime neljaliikmelise juhatusega, kelle vahel said igapäevaülesanded võrdselt ära jaotatud.

2023. aastal jätkub lauatennise arendamine nii noorte kui täiskasvanute seas vastavalt arengukavale, mis näeb ette edukate noormängijate osalemise rahvusvahelistes treeninglaagrites ning võimalusel osaleda rahvusvahelistel lauatenniseturniiridel- ja laagrites.

2022. aasta jooksul panustasime WWW arendusse ning avasime klubi kodulehe.

2023. aastal arendame ja automatiseerime olemasolevaid IT ja raamatupidamissüsteeme.

MAARDU LAUATENNISEKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.