Rohkema info nägemiseks:

20. AUGUSTI KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 366; jälgijaid - 13. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta 20. AUGUSTI KLUBI kohta arvamuslugu!"

20. AUGUSTI KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 366 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

20. Augusti Klubi asutati 1994. aastal. Klubi ühendab neid inimesi, kes olid 1990. aastal valitud EV Ülemnõukokku ning hääletasid EV ÜN otsuse “Eesti vabariigi iseseisvusest” väljakuulutamise poolt 20. augustil 1991.

Klubi on korraldanud enda tegevust vastavalt klubiliikmete poolt heaks kiidetud jooksva aasta tegevuskavale ja -eelarvele.

2022. aastal saadi EV Presidendi Kantselei kaudu riigieelarveline eraldis Klubi tegevuse arendamiseks vastavalt põhikirjale.

2022. aasta maikuus korraldati Klubi kolmepäevane väljasõit Virumaale, mille käigus tutvuti ka Tapa sõjaväelinnakuga. Üheks arutlusteemaks oli

Sagadi mõisas ringlusmajanduse edenemine ja selle korraldamine Eestis. 5. juunil oli tavapärane talgupäev Põltsamaal Rahvaste Sõpruse pargi tammikus.

Koostöös MTÜga Eesti Vabaduse Eest üllitati raamat Molotov-Ribbentropi pakti kohta. Selle koostas Klubi liige Tiit Made.

Klubi on asjakohaselt reageerinud Venemaa agressioonile Ukraina vastu. 8.-9. juulini korraldasime Tartus ühise nõupidamise Läti ja Leedu sõsarühingute juhatustega. Kohal viibis ka Ukraina raada esindaja.

Traditsiooniline üldkoosolek toimus sellegi aasta 20. augustil Toompea lossis.

20. Augusti Klubi tööd korraldab juhatus. Juhatuse tööd juhib vastavalt põhikirjale Klubi president.

Palgalisi töötajaid ei ole.

20. AUGUSTI KLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.