Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, TOOMPUIESTEE 9 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 225; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, TOOMPUIESTEE 9 kohta arvamuslugu!"

TALLINN, TOOMPUIESTEE 9 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 225 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Tallinn, Toompuiestee 9 (registrikood 80115042, juriidiline aadress Toompuiestee 9, Tallinn 10142; edaspidi KÜ) on registreeritud äriregistris 13.12.1999. a mittetulundusühinguna. KÜ tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja KÜ liikmete ühiste huvide esindamine.

KÜ kohustused on: elamu kindlustamine elutegevuseks vajalikuga – vee, kanalisatsiooni, elektri ning gaasiga; elamu tehnosüsteemide regulaarse hoolduse ja rikete kõrvaldamise läbiviimine; elamu ehituskonstruktsioonide hooldamine, remontimine ja rikete kõrvaldamine; elamu juurde kuuluva territooriumi ja selles paiknevate rajatiste, samuti hoone üldkasutatavate alade (trepikoda, kelder, pööning) hooldus ja korrashoid, järgides õigusaktides ja kohaliku omavalitsuse kehtestatud heakorraeeskirjades sätestatud nõudeid.

KÜ põhikirja eesmärkide ja kohustuste täitmiseks on sõlmitud lepingud järgmiste ettevõtetega: AS Eesti Energia, AS Eesti Gaas, AS

Tallinna Vesi, AS Ragn Sells ja AS Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskus. Lepinguliste kohustuste täitmine võlausaldajate ees on olnud korrektne, kinni on peetud arvete tasumise tähtaegadest, kõik rahalised kohustused täidetud, viiviseid või täitmata võlanõudeid

KÜ-l ei ole.

Korteriomanikele raamatupidamise poolt esitatud igakuiste arvete tasumine on toimunud korrektselt. Haldus- ja ekspluatatsiooniks laekunud vahenditest on tasutud igakuiselt koristusteenuse ning raamatupidamise- ja audiitorteenuse eest kokkulepitud suuruses.

Kõik KÜ vahenditest kantud kulutused ja nende alusdokumendid on dokumenteeritud ja arhiveeritud KÜ-le raamatupidamise- ja audiitroteenust osutava OÜ Maksims poolt. Kõik KÜ majandustegevust käsitavad dokumendid, arved ja lepingud on kättesaadavad ning kontrollitavad elektroonilst taasesitamist võimaldavas vormis. KÜ majandamise kohta aastal 2022 on koostatud ja üldkoosolekule kinnitamiseks esitatud majandusaasta aruanne ja revidendi aruanne.

17.06.2022 toimus korteriomanike üldkoosolek, kus kinnitati 2021. a majandusaasta aruanne, tegevusaruanne ja revidendi aruanne ning pikendati juhatuse liikmete ja revidendi volitusi järgmiseks ametiperioodiks kuni 17.06.2025. Korraldati maja keldriruumide koristus ja prügi äravedu, korteriomanike ettepanekul telliti korstnapühkija teenus ja viidi läbi korraline gaasiseadmete audit. Suuremaid remonditöid ei tellitud ega tehtud.

Remondifondi laekunud vahendeid on kasutatud säästlikult ja sihipäraselt.

Üldkoosolekute vahelisel ajal on KÜ huvides tegutsenud ja jooksvaid ülesandeid täitnud KÜ kolmeliikmeline juhatus. KÜ juhatuse liikmetele juhatuse liikmeks olemise eest tasu makstud ei ole.

TALLINN, TOOMPUIESTEE 9 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.