Rohkema info nägemiseks:

SAARE VALLA KULTUURI- JA SPORDISELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 154; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAARE VALLA KULTUURI- kohta arvamuslugu!"

SAARE VALLA KULTUURI- JA SPORDISELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 154 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Saare valla kultuuri- ja spordiselts asutati 2000. aastal.

Aktiivsemalt hakkas selts tegutsema 2003. aastal ja seda kultuurilise tegevuse poole pealt. 2006 .aastast hakkas selts aktiivsemalt tegelema ka sporditöö edendamisega. Viimaste aastate jooksul on selts korraldanud mitmeid sportlik-kultuurilisi üritusi Saare vallas. Seltsil on innukas ja noor kollektiiv, kellel on olemas suur teotahe ja initsiatiiv, kohaliku omavalitsuse poolne positiivne hoiak piirkonna arenguks.

Seltsi tegevusel lähtutakse ausast ja avalikust asjaajamisest ning tasakaalustatud arengu põhimõtetest. Seltsi abiga valmis 2006. aastal Voore lastele mänguväljak, avati Mati Undile pühendatud bareljeef, taaselustati sidemed Soome sõprusvallaga. Samuti lükati käima saalihoki treeningud noortele, tervistavad võimlemistunnid igale eale ja korraldati erinevaid laste ning noorteüritusi.

2007.aastal taaselustas selts Voore Talimängud ja korraldas Mati Undi mälestusseminari. Läbi viidi mitmeid laste- ja noorteüritusi. Korraldati noortelaagreid ja toetati Saare valla õpilasmalevat. Viidi läbi Villem Metsanurme mälestusvõistlus ja Saare valla külade spordipäev. Selts toetas

Saare valla saalihoki treeninguid ja osalemist Eesti Meistrivõistlustest. Samuti on parendatud sporditarvete tehnilist baasi, korraldati ise ja osaleti aktiivselt erinevatel kultuuri- ja spordiüritustel.

2008. aastal lõi selts aluse uuele traditsioonile, mis koondas tervisetegevusse erinevas eas inimesi. Alguse sai Saare valla Kalevipoja kepikõnd 2016. aastal jätkas selts saalihokitreeningute toetamist. Selts võimaldas saalihokilastel osaleda ka meistri- ja karikavõistluste sarjas mitme vanusegrupiga. Samuti toetas selts korvpallimeeskonna osavõttu maakonna meistrivõistlustel. Jätkati traditsiooniliste ürituste korraldamist nagu

Saare järve jooks- ja rattakross, Külade spordipäev, erinevad noortelaagrid, Jüriöö jooks, Voore Talimängud.

SAARE VALLA KULTUURI- JA SPORDISELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.