Rohkema info nägemiseks:

EESTI RUKKI SELTS MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 242; jälgijaid - 11. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI RUKKI SELTS kohta arvamuslugu!"

EESTI RUKKI SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 242 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Rukki Seltsi juhatus tegutses 2022. aastal lähtudes seltsi põhikirja nõuetest ning kinnitatud tegevuskavast.

Juhatuse liikmeteks on Ester Šank, Meeliks Sander-Sõrmus, Urbo Vilibert, Arno Kangur ja Vahur

Kukk.

Eesti Rukki Seltsi tegevuse põhieesmärk on rukkikasvatuse toetamine ning rukkikasvatajate innustamine, et katta omakasvatatud rukkiga Eesti elanike vajadused ning laiendada rukki eksport. Selts teavitab avalikkust rukkitoodete tervislikkusest.

Seltsil on 94 füüsilist liiget. Majandustegevuses on peamiseks tuluks liikmemaks. Vastavalt sobivate projektide või rahastamisallikate olemasolule taotletakse nendest toetust. Füüsilistest liikmetest pensionäride liikmemaks on 5 eurot ja töötavatel liikmetel 10 eurot aastas. Liikmemaksu laekus kokku 465 eurot.

Kokku tasuti erinevate teenuste ja tegevuste ning ürituste korraldamise eest 3771,77 eurot.

Raamatupidamisteenuse eest tasuti 250 eurot.

2022. aasta tegevuse esmaseks ürituseks oli 16. veebruaril krahv Fr. G. M. Bergi 177.

sünniaastapäeva ja tähistamine Sangastes. Tänukõne pidas Otepää vallavanem Jaanus Barkala, kes koos vallavolikogu esimehe Rein Pulleritsuga asetas rukkikrahvi kalmule lilled ja süütas mälestusküünlad. Mälestusjumalateenistuse viis läbi seltsi liige Sangaste Püha Andrease koguduse diakon Tanel Meiel 3. augustil austatid krahv F. Bergilähimat kaastöötajat Constance Kalmi tema 130.

sünniaastapäeval. Sangaste kalmistul viis mälestusjumalateenistuse läbi diakon Tanel Meiel.

25. augustil toimus „Rukkikülvaja” auhinna üleandmisele pühendatud päev Väätsal. Ürituse läbiviimisele aitas kaasa MTÜ Külvaja. Rukkikülvaja 2022 aasta laureaadiks tunnistati AS Tartu

Mill juhatuse liige Uuno Lausing. Laureaat istutas laureaatide parki tamme. Piduliku tseremoonia järel toimus mõisa saalis osalejate vahel arutelu teemal „Eesti rukis 2022”. Lühikese kontserdiga astus üles seltsi kultuuripreemia laureaat Voldemar Kuslap.

Selle ürituse korraldamiskulud olid 2620 eurot.

2022. a annetas Rukki Selts Krahv F.G.M. von Bergi kuldmedali rukkikultuuri hoidmise ja arendamise eest Voldemar Kuslapile, Tiit Kõuhknale ja Jüri Kraftile.

13.-15. augustil külastasid Eestit Rahuleiva liikumise tegevjuht Giebfrid Schenk ja juhatuse aseesimees Udo Folgart. Rukkikuningas Hans I nimetati Rahuleiva saadikuks Eestis ja talle anti üle vastav tunnistus.

Rukki Selts jätkab koos Maaeluministeeriumiga osalemist rahvusvahelises liikumiseks „Rahuleib“.

Vahur Kukk osales Eesti delegatsiooni koosseisus 27.-29. oktoobril järjekordsel konverentsil

Sloveenias ja esitas ettekande seltsi tegevuse kohta noorte kaasamisel maaelu edendamisse nii

Eestis kui ka teistes riikides.

EESTI RUKKI SELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.