Rohkema info nägemiseks:

AKADEEMILISE LAVAKUNSTI STUUDIO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 109; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta AKADEEMILISE LAVAKUNSTI STUUDIO kohta arvamuslugu!"

AKADEEMILISE LAVAKUNSTI STUUDIO MTÜ hetkeolukord

Juba 109 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

2023.a tegevus alustati seminaariga "Euroopa teater ja tema areng. Veebruaaris on viidud kursus " Näitlejate meisterlikkus . M.A. Tsehhov ja

K.S.Stanislavski. Märtsis - seminaar Atmosfeer ja teater. Aprill ja mai- kirjanduse kub "Arbat". Programm nnn nnnnn ja nnnnnnnnnnn nnnnn.

.Juunis - seminaar V.Meiergold ja tema uuendus teatris. juulis on ruumide remont. Augustis ja septembris - seminaar Vene teater ja tema areng

Teatr nagu preaktiline psühhologia.. Oktoobris - seminaar Näitlejate meisterlikkkus.Novembris - klub ARBAT kirjanduslikud lugemised..

Detsembris on meister klass Näitlejate meisterlikkus.

AKADEEMILISE LAVAKUNSTI STUUDIO MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.