Rohkema info nägemiseks:

KIVIÕLI KEEMIKUTE AMETIÜHING

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 93; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KIVIÕLI KEEMIKUTE AMETIÜHING kohta arvamuslugu!"

KIVIÕLI KEEMIKUTE AMETIÜHING hetkeolukord

Juba 93 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Kiviõli Keemikute Ametiühingu tegevuse eesmärk on kaitsta ametiühingu liikmete huve võimalike seaduse rikkumiste eest, osaleda seminaridel, koolitustel, regulaarselt vaadata üle kollektiivleping. Ametiühing seisab töötajate õiguste eest, esindab nende huve töö- ja sotsiaalpoliitika küsimustes. Ametiühing peab oma tegevusega tõstma enda usaldusväärsust, suurendama esinduslikkust kõigil tasanditel. Kiviõli Keemikute

Ametiühingu tööd korraldab ametiühingu liikmete üldkoosolekul valitud kolmeliikmeline juhatus. Juhatuse tööd korraldab juhatuse esimees.

2022.aasta majandusaastal võeti osa koolitustest, seminaridest, teabepäevadest ning neil käsitletud teemadest teavitati ametiühingu liikmeid.

Abivajajatele jagati rahalist toetust. Igale ametiühingu liikmele kingiti jõulupakk.

Töötajate ja tööandja vahel tekkinud probleemid lahendatakse ametiühingu vahendusel.

2023.aastal jätkatakse ametiühingus tööd väljakujunenud suundades. Otsitakse võimalusi kaasata enam noori ametiühingu tegevuse edendamisel. Jätkub koostöö ettevõtte juhtkonnaga, et töötajatel oleks stabiilne töö, normaalsed töötervishoiu ja tööohutuse tingimused.

Liikmetasu 2022.aasta majandusaastal juhatuse esimees ning liikmed ei saanud.

Kiviõli Keemikute Ametiühing on jätkuvalt tegutsev mittetulundusühing.

KIVIÕLI KEEMIKUTE AMETIÜHING kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.