Rohkema info nägemiseks:

KOSE AMK MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 783; jälgijaid - 19. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KOSE AMK MTÜ kohta arvamuslugu!"

KOSE AMK MTÜ hetkeolukord

Juba 783 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Kose AMK MTÜ on 08.02.2000 aastal moodustatud moto- ja rattaklubi.

Kose AMK rattaklubi hooaeg 2022: (cid:127) Kose AMK rattaklubi koosseisu kuulus 38 liiget.

(cid:127) Osavõtt klubi liikmena Bosch Eesti Maastikurattasari 2022 sarjast (7 etappi) (cid:127) Kose AMK ct osalemised 2022: 1. Bosch Eesti Maastikurattasari. (7 etappi) 2. Tartu Rattarallil ja Rattamaratonil osalemine.

3. Haanja 100- l osalemine.

4. Filter Maanteesari.

5. Estonian Cup Maastikurattasari. (7 etappi)

Võistluste korraldamine: 09.10.2022 korraldasime 7 Järve jalgrattakrossi, mis oma raja ning korraldusega oli igas mõttes kõrgeklassiline. Osalejate tagasiside on olnud jätkuvalt positiivne. Jalgrattaklubid ja harrastajad nii Kose vallast kui ka mujalt soovivad edaspidigi sellistel maastikurattavõistlustel kaasa lüüa.

20.08.2022 korraldasime jalgrattamaratoni, mis oma raja ning korraldusega on igas mõttes kõrgeklassiline. Kose 7 Järve Rattamaratoni võistluspäeva nautis 700 rattasõpra. Esikoha võitnud Gert Jõeäär kirjeldab „Ei olnud varem Kose maratoni sõitnudki, aga väga lahe rada oli, üks lemmikutest“. https://www.rattamaratonid.ee/et/uudised?news_id=258

Korraldajad suutsid endale pandud eesmärgid täita, osalejate ning sarja juhtkonna tagasiside on olnud positiivne ning maraton toimub ka 2023 aastal.

Eesmärgid 2023: 1. Osaleda kogu meeskonnaga Bosch Eesti Maastikuratta sarjas 2. Osaleda Tartu Rattarallil 3. Osaleda Tartu Rattamaratonil 4. Osaleda paljudel teistel võistlustel: Estonian Cup, Haanja 100, Saku 100, Tour de Rõuge, Marimetsa Cup 5. Korraldada 3- s kord Bosch Maastikurattasarja kuuluv Kose 7 Järve rattamaraton Paunküla maastikukaitsealal ning Kose valla metsa- ja kruusateedel.

6. Metsaradade/võistlusradade korrastus.

7. Teha palju trenni

Koostöö/sponsorlus: 1. Pakume läbi aktiivse rattaspordi võimalust reklaamida ettevõtte logo või brändi 2. Toetada uusi talendikaid jalgrattureid 3. Pakume võimalust rääkida kaasa rattasärkide disainimisel 4. Kasutame treeningutel sama kujundusega riideid, mis tagab veelgi laiemapõhjalise nähtavuse nii maanteel, terviseradadel kui ka linnapildis

Kose AMK motoklubis oli 2022 aastal 6 rahvusliku litsentsiga liiget, kes võtsid aktiivselt osa Eesti sisestel erinevate distsipliinide motospordi võistlustest. AMK motoklubis 2022 aastal klubilist tegevust ei toiminud.

Klubi tegevust kordineerib juhatus. Klubil ei ole palgalisi töötajaid, kogu tegevus toimub vabatahtlikkuse alusel.

KOSE AMK MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.