Rohkema info nägemiseks:

HABAJA RAHVASPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 36; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HABAJA RAHVASPORDIKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

Spordiklubi peamine tegevus lähiminevikus ja - tulevikus

Habaja RSK on tänaseks 16 aastat vana. Mida selle aja jooksul ära on tehtud?Kui algusaastatel pöörasime suurt tähelepanu just noorte tegevuse toetamisele (Kõue kolmiku üritused, Habaja spordiväljaku rajamine, Habaja poe taha skatepargi ehitamine), siis viimase poole oma vanusest on klubi tegelenenud ainult skatepargi kasutuskõlblikkuse jälgimisega (sealhulgas viinud läbi "Teeme ära" raames koristuspäevi) ja Harmi automudelistide tegevuse toetamisega.Oleme Kose vallalt saanud toetust elektrikulu tasumisel ja taodelnud raha kütte ostmiseks.Klubi edasine tegevus ongi peamiselt seotud

Loe algallikast habajarsk.blogspot.com

Dropdown

kõik artiklid

PRIA kontroll

Habaja RSKPublished by Sirje Kautsaar · November 9, 2015 · PRIA kontroll läbitud. Tegelikult on see üks väga hästi vastu pidanud skatepark 4,5 aastat.
habajarsk.blogspot.com

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.