Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, MADALA TN 4 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 216; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, MADALA TN kohta arvamuslugu!"

TALLINN, MADALA TN 4 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 216 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Madala 4 tegutseb iseseisvalt alates novembrist 2001.a. KÜ Madala 4 on 48 korterit. Korteriühistu Madala 4 tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

KÜ tööd korraldab juhatus Juhatus on 4-liikmeline. Juhatuse tööd korraldab juhatuse esimees. 2022 aastal KÜ Madala 4 oli palgal: 2 inimest (1 majahoidja ja juhataja), kellele arvestati palka aastas 9 461 eurot. Korteriühistu korjab vahendeid hooldustasudeks ja remondiks vastavalt 2022.a. majandustegevuse aastakavale. Maksed on arvestatud, kinnipeetud ja ülekantud õigesti ja tähtaegselt.

2022 aastal olid teostatud järgmised tööd: lumekoristus territooriumil ja katuselt koos utiliseerimisega, osaline katuse remont peale tugevat tuuletormi, materjali vahetus pööningul, keldriruumidest suure gabariidiliste asjade väljavedu konteinerisse, trepikoja välisuste ukselinkide vahetus, rendiruumi puhastus peale kanalisatsiooni ummistust paar korda, territooriumi haljastus ja hoolduslõikuse tööd põõsastel ja puudel, hooajaline muru niitmine mai- oktoober, maja fassaadi puhastu grafiidist, maja fassaadi rohelisele alale ääre kivide toomine ja paigaldus, ventilatsiooni kommunikatsiooni puhastus, küttesüsteemi hooldus tööd, maja taga asuval territooriumile lisatud kivikillustik ja laiali ajamine, osalised maja ja elektri tööd (pirnide vahetused, lülitite vahetus-remont j.n.e. ).

Korteriomanike üldkoosoleku otsusega tasutakse laenu remonditasude arvel. 2022.a. maksti tagasi laenu summas 19 082 eurot ning maksti laenuintressid summas 337 eurot.

TALLINN, MADALA TN 4 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.