Rohkema info nägemiseks:

AIANDUSÜHING LAULASMAA MIKU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 382; jälgijaid - 29. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta AIANDUSÜHING LAULASMAA MIKU kohta arvamuslugu!"

AIANDUSÜHING LAULASMAA MIKU MTÜ hetkeolukord

Juba 382 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 29 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

AÜ Laulasmaa Miku on asutatud asutamislepinguga 20.aprillil 2000.a. 38 asutajaliikme poolt. Ametlikult on AÜ Laulasmaa Miku registreeritud

Mittetulundusühingute-ja sihtasutuste registris 30.juunil 2000.a. registrikoodiga 80131006.

Ühistu liikmeks võivad olla vähemalt 16-aastased füüsilised isikud või juriidilised isikud, kes tunnistavad ühistu põhikirja ning omavad ühistu tegevuspiirkonnas suvilat või muud ehitist või kinnistut ning kes on ühistu liikmeks vastu võetud vastavalt ühistu põhikirjale.

Aiandusühistu Laulasmaa Miku eesmärkideks on: * liikmete vajaduste rahuldamine ühise elektritoitega, veevarustuse korraldamine; * ühistu territooriumil asuvate üldkasutatavate teede,piirete,elektriliinide,välisvalgustuse, haljastuse ja muude üldotstarbeliste objektide ning ehitiste rajamine,hooldamine ja uuendamine; * heakorra tagamine oma liikmete ühiskasutuses oleval territooriumil, *ühistu omandis oleva maa heaperemehelik ning ühistu liikmete huve silmaspidev haldamine; *ühistu tegevuse korraldamine muudes valdkondades,kusjuures konkreetne tegevus otsustatakse ühistu üldkoosoleku, volinike koosolekutega ning juhatuse liikmete poolt.

2022.a. toimus AÜ-s Laulasmaa Miku tavapärane haldustegevus: koguti elektritarbimistasusid ja muid tasusid. Juhatuse otsusega on kantud kuludesse lootusetud ning aegunud võlad ning on liikmetega täpsustatud saldod. Tasuti hankijatele erinevaid ühistu tegevusega seonduvaid kulusid : värava hooldus ja uus mobiltehniline plokk, ohtliku puu langetamine, veetrassi remont jne.

2021.a.alustati elektritöödega elektrivõrgu üleandmiseks Aiandusühingu territooriumil, liitumis- ja jaotuskilpide asendamiseks. Vajalikud tööd toimusid vastavalt sõlmitud lepingule nr. TVL211215-01 ning tööde vastuvõtu AKT nr. 21_11956_2J allkirjastati juhatuse liikmete poolt 21.

September 2022 . Lõplikult tasuti vajalike tööde eest 2022 aasta lõpuks ning osaliselt jäi tasumine 2023 aasta jaanuari alguseks.

Juhatuse liikmele majandusaastal 2022.a. tasusid ei makstud

Pille Liblik juhatuse liige ____________________________

Kristjan Kivirand juhatuse liige _____________________________

AIANDUSÜHING LAULASMAA MIKU MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.