Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, JUHKENTALI TN 6 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 404; jälgijaid - 17. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, JUHKENTALI TN kohta arvamuslugu!"

TALLINN, JUHKENTALI TN 6 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 404 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Juhkentali Tänav 6 moodustati 2000,aastal septembri kuus 10 liikmelisena. Korteriühistu tööd korraldab 2-liimeline juhatus. Rentnikke majas ei ole. Põhitegevuseks on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja selle all asuva maa mõtteliste osade ühine majandamine, kasutamine ja käsutamine ning korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Käesolev majandusaasta aruanne on koostatud 2022. majandusaasta kohta.

2017.aastal tehti vajalikke jooksvaid remonttöid, laenu pole vöetud suuremate tööde teostamiseks.

2018.aastal jätkatakse jooksvate kohustustega, jätkuvalt on plaanis müüa elamu pööningukorrus, kui selleks sobiv ostja tekib 2019.aastal alustati eeltöödega elamu renoveerimiseks, selleks sölmiti leping Anvar Kima OÜ-kga.

2020.aastal oli plaanis remonttöödega alustada ja seda ka tehti , vöeti laen 11880 eurot, telliti projekteerimise lähteülesannete koostamise projekt summas 2800eurot ja koostati elamu soojusprojekt maksumusega 19800 eurot.

2021.a. jätkatakse laenu tasumisega, remonttöödega ja pööningukorrusele ostja leidmisega.

2023.a.Plaanis on viia löpuni pööningukorruse müük. Leida uus maja haldur ja vöimaluse korral alustada maja renoveerimisega.

TALLINN, JUHKENTALI TN 6 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.