Rohkema info nägemiseks:

HARITLASTE AMETIÜHING

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 280; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HARITLASTE AMETIÜHING kohta arvamuslugu!"

HARITLASTE AMETIÜHING hetkeolukord

Juba 280 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Haritlaste Ametiühingu tegevuse eesmärgiks on pedagoogikaala töötajate majanduslike ja sotsiaalsete huvide esindamine ja kaitse.

HAÜ tegeles majandusaastal oma liikmete toimetuleku edendamisega turumajanduse tingimustes, nende karjäärivõimaluste ja konkurentsivõime suurendamise ning õpetajate ja muude pedagoogikaala töötajate ühinemise taseme tõstmisege.

2022.a.osalesid HAÜ liikmed mitmel läbirääkimisel kollektiivlepingute sõlmimiseks. Kehtivad lepingud tööandjaga on sõlmitud Tartu

Haridustöötajate Liidul, Narva Haridustöötajate Liidul. ja tartu Ülikooli Ametiühingul.

HAÜ tööd korraldab 5 liimeline juhatus. Juhatuse tööd juhib juhatuse esimees.

Haritlaste Ametiühingul 2022.aastal töölepinguga töötavaid isikuid ei olnud. Juhatuse liikmetele tasu ei makstud. Põhikirjaline tegevus 2022.aastal toimus ühiskondlikel alustel, aktivistide ja liikmete vaba aja arvel. Organisatsioonilises tegevuses tugineti juriidilistest isikutest liikmete, Tartu Haridustöötajate Liidu , Narva Haridustöötajate Liidu, Viljandi Kultuuriakadeemia AÜ, Tartu Ülikooli

Ametiühingu, Eesti Maaülikooli Ametiühingu ja Narva Kutseõppekeskuse Ametiühingu materiaalsele baasile. Haritlaste Ametiühing tegi tihedat koostööd katusorganisatsiooni, Eesti Ametiühingute Keskliiduga.

HARITLASTE AMETIÜHING kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.