Rohkema info nägemiseks:

OTEPÄÄ VALD, OTEPÄÄ LINN, HARIDUSE TN 1 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 190; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta OTEPÄÄ VALD, OTEPÄÄ kohta arvamuslugu!"

OTEPÄÄ VALD, OTEPÄÄ LINN, HARIDUSE TN 1 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 190 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Hariduse 1 asutamiskoosolek toimus 14.10.2000. aastal.

Tegevuse eesmärgiks on korteriomandite eseme osaks oleva ehitise mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Korteriühistu korjab vahendeid hooldustasudeks ja elamu remondiks. Varasemalt on vahetatud katus, soojustatud laepealne, vahetatud trepikodade aknad, tehtud sanitaarremont trepikodades. Teostatud on ka üldelektripaigaldiste renoveerimine ja nende plommimine ning paigaldatud uus soojasõlm (küte).

2017.a ehitati soojasõlmes soojatarbevee tootmise süsteem, telliti fassaadi renoveerimise projekt ning korraldati hange fassaadi renoveerimiseks ehitaja ja omanikujärelevalve leidmiseks.

2018.a renoveeriti fassaad, küttesüsteem, vee- ja kanasisatsioonisüsteem, mida finantseeriti laenuga.

Korteriühistu tegevust korraldab kolmeliikmeline juhatus. 2020.a pikendati juhatuse volitusi 3-eks aastaks.

OTEPÄÄ VALD, OTEPÄÄ LINN, HARIDUSE TN 1 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.