Rohkema info nägemiseks:

DAAMIDE KLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 122; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta DAAMIDE KLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

DAAMIDE KLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 122 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Klubi pakub oma liikmetele huvi- ja vabaajategevust. Koos tähistatakse tähtpäevi ning pühi, korraldatakse ühiseid vabaaja tegevusi, arutletakse päevakajaliste teemade ja probleemide üle.

Tegeldakse ühiselt tähtpäevade läbiviimiseks huvitavate kaunistuste, retseptide jm taolise kogumise

MTÜ Daamide ja valmistamisega, kohtutakse huvitavate ja mitmete erialade inimestega.

Klubi tegevused 2022.aastal 1. 19.veebruaril 2022, Vabariigi aastapäeva üritus:

Koguneti Valga Muuseumisse, kus vaadati kahte näitust: n Teenetemärkide näitust "Eesti tänab", kus oli väljas suur hulk Eesti riiklike teenetemärke. Vaadati filmi teenetemärkide valmistamisest.

n "Supervõimekas nahkiir", mis oli muuseumi õuel.

Üritus jätkus Conspirator Baaris, n kus sotsiaalvaldkonna arengust rääkis Sotsiaalministeeriumi nõunik, Meeli Tuubel. Teema äratas suurt huvi ja ärgitas liikmete poolt omapoolseid mõtteid avaldama.

n Arutluse all olid ka 2022. aasta edasised üritused.

2. 3. juuni 2022, Toetame Ukrainat! üritus:

Valga Abikeskuse ja toidupanga igapäevasest tegevusest ja tööst Ukraina põgenikega rääkis abikeskuse juhataja ja toidupanga töötaja Teresa Sale. Kõige suuremaks mureks on põgenikele elamispinna leidmine.

Ta palus ka meie klubiliikmetelt abi elamispinna leidmisel. Mitmed kauplused annetavad neile toiduaineid.

Puudus on ka igapäevastest vahenditest nagu pesupulber, laste mähkmed jne.

3. 19. juuni 2022, Laidoneriga koos Viljandis väljasõit:

Klubi liikmed käisid Viljandis. Külastasid Viljandi pärimusmuusika Keskust, kuulasid torupilli muusikat ja käisid ka sealses restoranis toitu nautimas. Viljandi Lossimäel toimus giidiga ekskursioon.

4. 1. september 2022, Lilli Suburgi üritus:

Daamide Klubi liikmed külastasid kirjaniku, ajakirjaniku, pedagoogi ja naisõiguslase Lilli Suburgi mälestuseks toimunud üritust, kus istutati pärnapuu ja paigaldati metallikunstniku Kadi Kübarsepa poolt valmistatud mälestusplaat. Üritus toimus Valga linnas, Lilli Suburgi viimase elukoha krundil, Haru tänaval.

Päeva lõpetas Marianne Mikko, kes esitles oma raamatuid Valga Keskraamatukogus. Ta rääkis oma raamatute: Naise koht; Koridorides libedal jääl ja Kroon kuningriigis. Eestlase märkmed pandeemia ajal

Rootsis, saamisloost.

5. 17. november 2022, esmaabi koolitus :

Klubi liikmete palvel korraldati esmaabi koolitus, mille viis läbi Anne Parmas, kes on ise ametlik koolitaja.

Koolituse materjale tutvustades püüdis Anne anda kiire ülevaate esmaabi võtetest ja nende õige rakendamise põhjustest.

Daamide Klubi on ka Valgamaa Naisteühenduste Ümarlaua üks asutajaliikmetest ning osalenud aktiivselt ümarlaua üritustel.

MTÜ Daamide Klubi ei ole palgalisi töötajaid ja ka juhatuse liikmed ei saa oma töö eest tasu. Klubi kasutab tegevuste ja erinevate ürituste läbiviimiseks oma liikmemaksudest laekuvaid summasid.

Klubi jätkab koostööd erinevate naisteühenduste - ja organisatsioonidega ka 2023. aastal. MTÜ

DAAMIDE KLUBI MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.