Rohkema info nägemiseks:

ULJASTE PURJETAJATE ORDU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 358; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ULJASTE PURJETAJATE ORDU kohta arvamuslugu!"

ULJASTE PURJETAJATE ORDU MTÜ hetkeolukord

Juba 358 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Uljaste Purjetajate Ordu on oma asutamisest peale omanud purjejahti, millega ta teostab oma põhitegevust – purjespordi ja merenduse populariseerimist.

2022.aasta hooaeg kujunes jällegi selliseks, kus ORC klassi tiitlivõistluseid lähi piirkonnas ei toimunud ja seega olid fookuses kohalikud regatid.

Neid oli kalendris piisavalt ja võtsime neist ka aktiivselt osa.

Aasta sisse mahtus kaasalöömine kolmes juba traditsiooniliseks kujunenud võistlussarjas (Eesti avamere karikasari, Kalevi Jahtklubi

Avamerepurjetamise karikasari, Kalevi Jahtklubi kolmapäevakud), mis tagas aktiivse purjetamise kevadest hilissügiseni.

Kalevi Jahtklubi kolmapäevakute sarjas püsis Forte meeskond läbi hooaja liidrite seas. Alates hooaja keskelt, mil mõned konkurendid kaugematel vetel purjetasid, asus Forte võistlussarja kindlalt juhtima ja ei andnud seda edu kuni hooaja lõpuni käest. Kokkuvõtvalt 2022. aastal 1.koht 17-ne sarjas osalenud jahi seas.

Baltic Offshore Week ehk samas ka Eesti ja Soome meistrivõistlused ORC klassidele toimusid seekord Tallinnas ning taaskord ka väliskülalistega. Osales 13 jahti 3 riigist. Võistlus ise kujunes lõpuks väga tihedaks ning seda just eelkõige kolmanda koha peale ORC1 grupis, kus lõpptulemustes oli kolmel jahil võrdselt karistuspunkte ja viimase poodiumi koha otsustas tulemus viimases sõidus. Selles oli Forte meeskond teistest natuke parem ja seega 3.koht.

65. Muhu Väina regatt viis osalejad sel aastal Haapsalust Pärnusse vahepeatuste ja lühemate etappidega Kõigustes ja Kihnus. Sobivad purjetamistingimused soosisid regatti ja kõik etapid õnnestus plaanikohaselt läbi viia. Forte meeskonnal esines rohkelt tehnilisi rikkeid ja see kõrgemat kohta kui 6.koht 23 jahi arvestuses ei võimaldanud.

Kalevi Jahtklubi avamerepurjetamise karikasarjas vahetas Forte meeskond eelmise aasta teise koha üldarvestuse esimese koha vastu. Selle tagas edukas esinemine kõikidel osaletud etappidel: E4 karikas - 3.koht, Tallinna meistrivõistlused – 1.koht ja hooaja lõpuvõistlus - 1.koht.

Kokkuvõetuna oli 2022. aasta täis väga põnevat purjetamist. Mõtted on juba 2023.aasta MM võistluste juures, mis toimuvad Kielis, Saksamaal, kus 2014.aastal õnnestus meil maailmameistriks tulla. Oleme valmis vastu minema uuele hooajale ja kindlasti suurte ootustega edukale esinemisele kõikidel võistlustel.

Hooaja jooksul osalesime 42 võistlussõidul, läbisime ca 630 meremiili, külastasime 6 sadamat: Pirita, Pärnu, Kihnu, Haapsalu, Kõiguste,

Dirhami.

2022.aastal jätkasime oma majandustegevust reklaampindade müügiga MTÜ purjejahil, mis tagas osaliselt jahi finantseerimise ja ülalpidamisega seotud kulude katmist, et täita põhitegevuslikku eesmärki.

ULJASTE PURJETAJATE ORDU MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.