Rohkema info nägemiseks:

HOONEÜHISTU LILLE 17 TÜH

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 290; jälgijaid - 11. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HOONEÜHISTU LILLE 17 kohta arvamuslugu!"

HOONEÜHISTU LILLE 17 TÜH hetkeolukord

Juba 290 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

05.10.2009 ühistu üldkoosoleku otsuse alusel on garaažiühistu Lille 12 alates 26.10.2010 ümber registreeritud hooneühistuks ja kannab nimetust Hooneühistu Lille 17, aadressiga Lille 17, Tallinn.

Ühistu õiguslik vorm: tulundusühistu. tulundusühistu alaliik on: hooneühistu.

Ühistul on 24 liiget.

Ühistu eesmärgiks on toetada ja soodustada oma liikmete majanduslikke huve läbi ühise majandustegevuse kinnisasja, asukohaga Lille 17,

Tallinn ning selle oluliseks osaks oleva hoone omamisel ja valitsemisel, võimaldades hooneühistu liikmetel hoone kindlaksmääratud osade ainukasutust.

Hooneühistu sissetulekud tulevad liikmelisuse aastamaksudest, mida kogutakse ühiskasutuses oleva kinnisasja korrashoiu ja valitsemisega seotud kulude katmiseks. Enamus töid tehakse ühiskondlikus korras.

Juhatus koosneb kolmest liikmest. Juhatuse liikmetele töötasusid aruandeaastal ei arvestatud ega makstud ning palgatöötajaid ühistul ei ole.

Majandusaasta aruanne kinnitatud üldkoosolekul 31.05.2021a .

HOONEÜHISTU LILLE 17 TÜH kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.