Rohkema info nägemiseks:

KÕRGESSAARE PUUETEGA NOORTE KLUBI VIKERKAAR MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 121; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KÕRGESSAARE PUUETEGA NOORTE kohta arvamuslugu!"

KÕRGESSAARE PUUETEGA NOORTE KLUBI VIKERKAAR MTÜ hetkeolukord

Juba 121 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022 aasta tegevuste ülevaade

Kõrgessaare Puuetega Noorte Klubi Vikerkaar on juba 21 aastat (moodustatud 26.01.2001) korraldanud tegevusi piirkonna puuetega inimestele ning teinud koostööd sarnase sihtgrupi organisatsioonidega tegevuste läbiviimisel. Läbi aastate on tegevus olnud aktiivne ja sisukas.

Kuigi viimased paar koroonaaastat on katkestanud omavahelise tiheda vahetu suhtluse ning arendavate tegevuste läbiviimine oli raskendatud. Samuti polnud olnud enam võimalik korralda sihtgrupi omavahelisi kokkusaamisi.

2022 aastal oleme taas saanud pakkuda tegevusi oma liikmetele. Kaasasime ka teisi sihtgruppi kuuluvaid inimesi, nii näiteks korraldasime ühise jaanipäevapeo ning hülgevaatlusretke koos Hiiumaa Sotsiaalkeskuse Kärdla Pargikodu elanikega ning Kärdla tegevustoas osalejatega. Sellised omavahelised kohtumised ning ühistegevused on olulised kõigile osapooltele.

Augustis külastasime Haapsalu, osalesime savitöötoas Raplas , käisime Rummu karjääris sportlikul retkel ja valgusparvematkal, tervist turgutasime Haapsalus SPA-s.

Puuetega inimeste huvikaitse 2022 Hiiumaa toetusvoorust õnnestus meil saada toetust 4708,56€. Kogu taotlusprojekti sisu ol liikmete poolt sisendina antud. Projekti tegevused olid planeeritud nii, et osaliselt viisid õpitubasid läbi juhendajad väljastpoolt, osaliselt meie teatud käelistes tegevustes võimekamad liikmed. Nii saime veelgi paremini liikmeid kaasata ja teadmisi jagada ning kinnistada. See andis neile enesekindlust ja lihvis eneseväljendusoskust.

Korraldasime kolmepäevase õppe- ja huvireisi Ida- Virumaale, kus kohtusime ka Narva

Sotsiaaltöökeskuse juhendajate ning klientidega. Vahetasime kogemusi, sõlmisime eelkokkuleppe edaspidisteks koostöökohtumisteks ning viisime läbi nendega töötubasid -pärlitest käevõrud ja paberkottidest jõulukaunistused, nemad õpetasid meile seepide ning väikese jõulupäkapiku tegemist.

Meie liikmed osalesid MTÜ Vaimupuu fotokonkursil, saadi ka auhinnatud kohti. Sel aastal kokkuvõtvat üritust ei toimunud, kuid avalikkusele oli vaatamiseks fotonäitus Kärdlas parimatest töödest.

Novembri esmaspäeviti toimus kokku 16 tunnine esmaabi koolitus, mille viis läbi Anu

Juhe. Kõik 16 osalejat said ka läbimist tõendava tunnistuse.

Detsembris toimus kahel päeval lilleseade õpituba, mille viis läbi Jaak Tomson Lillestuudio

OÜ , kes on ka ühtlasi Hiiumaa ametikooli floristika õpetaja ning abistamas oli sama kooli õpetaja Hebe- Kai Kann. Virge Valk Sussipesast viis kahel päeval läbi nahatöö õpitoa.

Valmisid kalanahast käevõrud ja võtmehoidjad ning nahast kaunistatud münditaskud.

Toimus puidust ornamentide, puidust karpide ja 3D konstruktorite dekoreerimise õpituba, poolvääriskivide õpituba, helmestest esemete õpituba, polümeersavist esemetest tegemise õpituba, küünalde tegemise õpituba, jõuluehete tegemise õpituba.

Osad liikmed osalesid väljasõidul Tallinnasse, kus muuhulgas külastati Estonia teatrit vaatamas etendust „Orpheus põrgus”. Osale jaoks oli see esmakordne kogemus selle teatri külastamisel.

Lisaks külastasime Päästeametit, kus tutvusime nende tööga, kogesime kui raske on kustutusvoolikust veega kustutada ja õppisime ise tuld kustutama.

2023 aastal planeerime oma jätkata arendavaid ja käelisi ja sotsiaalseid oskusi lihvivaid tegevusi. Samuti soovime suuremat tähelepanu pöörata märkamisele- tunnustamisele.

KÕRGESSAARE PUUETEGA NOORTE KLUBI VIKERKAAR MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.