Rohkema info nägemiseks:

SPORDIKLUBI PEIPSIÄÄRSED MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 114; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SPORDIKLUBI PEIPSIÄÄRSED MTÜ kohta arvamuslugu!"

SPORDIKLUBI PEIPSIÄÄRSED MTÜ hetkeolukord

Juba 114 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Spordiklubi Peipsiäärsed tegutseb 2001 aastast.

MTÜ Spordiklubi Peipsiäärsed on mittetulunduslik organisatsioon, mille põhitegevus on vastavalt põhikirjale kehakultuuri ja spordi kaudu tervete ja sportlike eluviiside propagandeerimine, tippvõistlus- ja rahvaspordi tasemel ühingu soodsate tingimuste loomise, vaba aja sisuka veetmise ja üldise tervistav-sportliku kasvatuse kaudu rahva vaimse ja kehalise jõu tõstmine.

Selleks on plaanis: (cid:127) liikmete ühiste huvide kaitsmine, sporditegevuse arendamisest huvitatud inimeste koondamine ning ühendamine ja neile sobiliku tegevuse leidmine (cid:127) sportlaste vastavalt nende tasemele vajalike treeningutingimuste tagamine ja võistlustest osavõtu võimaldamine (cid:127) kohtunike ja treenerite kaadri väljaõppe ja enesetäiendamise tagamine ning sportlaskonna järelkasvu koolitamine.

2022.a. MTÜ Spordiklubi Peipsiäärsed võtsid osa 6 kreeka-rooma maadluse võistluses ja 0 jalgpalli võistluses . Oli võitnud 0 medalit ja 0 karikas.

MTÜ Spordiklubil Peipsiäärsed on viieliikmeline juhatus.

MTÜ Spordiklubi Peipsiäärsed tegutseb Peipsiääre Vallavalitsusele kuuluvates ruumides ja kasutab tasuta Kolkja

Lasteaed-Põhikooli spordisaali.

2023.a. plaanis tegevuse jätkamine vastavalt põhikirjale ja tegevuskavale, jätkata võitjate ja treeneri preemerimist teenitud rahadest vastavalt juhatuse otsusele.

SPORDIKLUBI PEIPSIÄÄRSED MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.