Rohkema info nägemiseks:

SPORDIKLUBI JÄRVE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 105; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SPORDIKLUBI JÄRVE MTÜ kohta arvamuslugu!"

SPORDIKLUBI JÄRVE MTÜ hetkeolukord

Juba 105 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

2022.a. tegutses Spordiklubi Järve vastupidavusalade (murdmaajooks, orienteerumine, matkamine , tervisesport jt.) arendamisega Toila valla laste-, noorte-, ja tervisesportlastega. Tegevuse läbiviimise kohaks on olnud põhiliselt Kohtla-Nõmme spordispordiväljakus ja - rajad, Eesti Kaevandusmuuseumi rollerirada ja Kohtla-Nõmme Kooli spordisaal ning staadion. Toimusid väljasõidud Alutaguse tervisespordi keskusesse. Oma tegevuses teeb klubi koostööd Eesti Kultuurikapitali, Eesti Suusaliidu,

Ida-Virumaa Spordiliidu ja Toila vallaga. Klubi kasutab Kohtla-Nõmme Kooli suusabaasi. Klubi toetab suusavarustuse laenutamist laste vaba aja sisustamiseks, õppe-treeningtöö läbiviimiseks, võistlustest osavõtuks ja kehalise kasvatuse tundideks õpilastele, kellel isikliku suusavarustuse soetamiseks puudub huvi või on perekonnas toimetulekuraskused. Seejuures, lähtudes heategevuslikest eesmärkidest, on suusavarustuse laenutamine vaba aja sisustamiseks, osavõtuks suusatreeninguteks ja –võistlusteks kõigile soovijatele tasuta.

Klubi töö praktilist elluviimist korraldab Spordiklubi Järve juhatus. Oma spordiprojekti teostamist kontrollib Spordiklubi Järve juhatus. Kokkuvõtteks on klubi põhitegevus lähtudes avalikest huvidest ja heategevuslikest eesmärkidest suunatud eelkõige kooliõpilastele, kujundades nende tõekspidamisi ja tugevdades nende tervist, kui olulist kapitali tulevaseks eluks, lootes, et eeltoodu mõjub positiivselt tervete eluviiside juurutamisele, kuritegevuse vähendamisele Ida-Virumaal ja vabariigis tervikuna.

Samuti on hakatud tegelema tervisespordi edendamisega kõikides vanuserühmades.

Klubi kaasabil korraldati Kohtla-Nõmme rahvajooks ja R.Roodeni mälestusvõistlused orienteerumises.

Korraldati mitmeid orienteerumisalaseid koolitusi koolides.

SPORDIKLUBI JÄRVE MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.