Rohkema info nägemiseks:

TAPA VALD, TAPA LINN, VESKI TN 7 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 116; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TAPA VALD, TAPA kohta arvamuslugu!"

TAPA VALD, TAPA LINN, VESKI TN 7 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 116 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Veski tn 7 tegevuse eesmärk on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade majandamise ja korteriühistu liikmete ühistu huvide esindamine.

Korteriühistu tööd korraldab juhatus. Juhatus on 2-e liikmeline.

Korraldati üldkoosolek nr 4/2022 kus võeti vastu alljärgnevad olulised otsused:

Päevakorra punkt 2: Otsustati tõsta korteriühistu reservkapitali suurust remondifondi kogutud ettemaksete arvelt 361€’lt, 795€ eurole, mis on 2 eurot/m² kohta) ja hoida seda alaliselt korteriühistu kontol Swedbank’is (summa on vastavuses 1/12 korteriühistu planeeritud kulude katmiseks ja täiendava remondifondi osa).

Häälestus tulemus: 7 poolthäält, vastu ja erapooletuid ei olnud.

Päevakorra punkt 3: Kinnitada üldkoosolekule esitatud majandusaasta 2021 aruanne. Revisjoni läbiviimiseks vajadust ei nähtud.

Häälestus tulemus: 7 poolthäält, vastu ja erapooletuid ei olnud.

Päevakorra punkt 4: Majanduskavas viidi vastavusse raamatupidamiseteenuse kulurida vastavalt uuele lepingule, mis on alates 01.06.2021 a. summas 53€/kuu.

Häälestus tulemus: 7 poolthäält, vastu ja erapooletuid ei olnud.

Päevakorra punkt 5: Tulenevalt asjaolust, et Stellana OÜ maksevõlgnevustega ei olnud võimalik pööningu soojustustöid antud ettevõttega lõpetada otsis juhatus uue ettevõtte, kes pooleliolevad tööd lõpetaks. Sama pakkumise alusel oli nõus tööd lõpetama Viru Partner OÜ. Volitada juhatust sõlmima ettevõttega vajalik leping ja lõpetada pööningu soojustamine. Lepingu maksumus jääb eelmise üldkoosoleku otsuses toodud piiridesse, mis oli summas 12000€. Sõlmitava lepingu maksvus 10947€ eurot.

Häälestus tulemus: 7 poolthäält, vastu ja erapooletuid ei olnud.

Päevakorra punkt 6: a) Peale pööningu soojustustööde lõpetamist ja Swedbanka laenu kättesaamist korraldada juhatusel veemõõtjate vahetus.

b) Tulenevalt elukalliduse ja miinimumpalga tõusust edastas raamatupidaja soovi tõsta tema töötasu 53€ eurot. Kuna senine teenuse leping oli väga vana siis koostöös juhatuse ja raamatupidajaga valmistati ette raamatupidamisteenuse uus leping, mis sõlmitakse juhatuse poolt peale üldkoosolekut.

c) Kuna muruniitja vajab korraliku hooldust ja võimalik on vajadus see välja vahetada siis otsustati need kulud kanda remondifondist. Summas mitte üle 300€.

d) Kuna hoone välisuks ei käi lukku siis on sagenenud võõraste isikute viibimine trepikojas.

Juhatusel korraldada ukseluku väljavahetamine, et seda lukustuks automaatselt või võimalusel minna üle fonoluku süsteemile. Fonoluku paigaldamiseks võtta 3 võrreldavat pakkumist ja valida parima kvaliteedi ja hinna suhtega pakkumine. Vajadusel kutsuda otsustamiseks kokku üldkoosolek.

Pangalaenu jääk 31.01.2022 seisuga on 10257,29 2022 aastal osteti järgnevaid teenuseid:

Osaühing Viru Partnerid 7346,99

Stellana Ehitus OÜ 3600

TAPA VALD, TAPA LINN, VESKI TN 7 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.