Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, AKADEEMIA TEE 58 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 377; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, AKADEEMIA TEE kohta arvamuslugu!"

TALLINN, AKADEEMIA TEE 58 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 377 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Üldist

KÜ juhatuse tegevuse eesmärk on aadressil Akadeemia tee 58, Tallinn asuva kaasomandis korterielamu ja selle juurde kuuluva maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja liikmete ühiste huvide esindamine.

KÜ Akadeemia tee 58 peamine eesmärk kõikides oma tegevustes on maja energiasäästlikumaks muutmine ning parima sisekliima tagamine vastavalt võimalustele ja Üldkoosoleku otsustele.

Elamu Akadeemia tee 58, mis ehitati 1965. aastal, on viiekorruseline nelja trepikojaga elamu, milles on 60 korterit.

Majandusaasta lõppes tulemiga summas 9 549 eurot, mis lisatakse remondifondi.

Kasutamata remonditasude jääk aasta lõpus oli 24 940 eurot.

Juhatus

KÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on 3-liikmeline.

Personal

KÜ-l on üks palgaline töötaja – koristaja, ning tema bruto töötasu oli 6 041 eurot.

KÜ juhatuse liikmete tasu on 350 €kuus, arve alusel.

Aastal 2022 korraldas juhatus järgmised tööd: 1. Gaasipaigaldiste korraline kontroll trepikodades ja korterites 1082€, milles iga korteriomanik tasus kommunaalarvega esitatud kontrolli maksumuse ja ka järelkontrolli (teenust osutas Inspecta

Estonia OÜ), lisaks trepikojas ja keldris gaasilekete likvideerimine Enefixer OÜ poolt summas 1692€.

2. Keldrite koristus konteineri rent VEO PRO OÜ 436€ + abitööjõud Siberian OÜ 114€ 3. Vihmaveerennide puhastus, Clean Investment OÜ, summas 240€ 4. Elektrisüsteemi renoveerimine keldrites ja tuulekodades, CITYSECURITY OÜ 6 031€ 5. Videokaamerate paigaldus NÕRKVOOLU SÜSTEEMID OÜ summas 4 872€ 6. Elektrikilbi ruumile tuletõkke uks (1tk), trepialuste (2tk) ja soojasõlme (1tk) uksed summas 2 087€

Lisaks kanalisatsiooni ummistuste likvideerimine, veelekete avastamine ja likvideerimine, lemmiklooma pidamisega seotud kaebuste lahendamine, õigusrikkumiste tuvastamine kaamerasalvestiste abil jne.

Aastal 2023: 1. Planeerime terves majas läbi viia ventilatsiooni auditi. Majas hallitavad akende paled ning naabrite toidulõhnad levivad teistesse korteritesse. Kui kutsuti Tallinna Korstnapühkijad tavapärast ventilatsiooni hooldustööd tegema, selgus, et ventilatsioonile ei pääse ligi, kuna katusel on algupärased ventilatsiooniavad. See tähendab, et keegi pole kunagi neid puhastanud. Selleks, et teada saada ventilatsiooni lõõride olukorda ning välja ehitada tulevikus korralik ventilatsioon tuleks teostada audit ning vajadusel algatada projekt ventilatsioonitöödeks. Korterites olev hea sisekliima on oluline nii inimestele kui ka majale tervikuna.

TALLINN, AKADEEMIA TEE 58 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.