Rohkema info nägemiseks:

HAAPSALU LINNA VETERANIDE KOMITEE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 115; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HAAPSALU LINNA VETERANIDE kohta arvamuslugu!"

HAAPSALU LINNA VETERANIDE KOMITEE MTÜ hetkeolukord

Juba 115 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Haapsalu Linna Veteranide Komitee kanti mittetulundus- ja sihtasutuste registrisse 02. jaanuaril 2006 aastal.

2022 aasta lõpus oli Veteranide Komitee nimekirjas 106 inimest. Ühingusse kuulub mitmeid endiseid ohvitsere, mitšmane ja praportšikke. Samuti on ühingu liikmeteks surnud sõjaväelaste lesed. Ühingu liikmed on osalenud II maailmasõja lahingutes, üle elanud Leningradi blokaadi või olnud lapsena sõja ajal koonduslaagrites. 2022 aasta lõpus oli ühingu noorim liige 65 aastane ja vanim liige 97 aastane.

Veebruaris 2022 mälestati Venemaa esimest välisministrit hr Gortšakovi lilledepanekuga talle pühendatud mälestustahvli juurde.

2022 aasta mais korraldas ühingu juhatus II Maailmasõjas saavutatud võidu 77 aastapäeva ürituse.

Aastapäeva ürituse raames peeti traditsiooniline miiting langenute mälestusmärgi juures Haapsalus, millel osales ka Venemaa Suursaatkonna esindaja.

Korraldati sõjas osalenutele pidulik vastuvõtt, mille ajal jagati lilli ja väikest toetust.

Endiselt tegeleb Veteranide Komitee oma liikmete igakülgse abistamisega. Aidati vormistada toitjakaotuspensionide ja matusetoetuse dokumente. Peeti kirjavahetust mitmete ametkondadega liikmete probleemide lahendamiseks.

2022 aasta jooksul peeti meeles õnnitlustega 17 juubilari ja 90-aastastele liikmele maksti ka mõningast materiaalset toetust.

2022 aastal laekus liikmemaksudest MTÜ Haapsalu Linna Veteranide Komiteele 2155 eurot, sponsoritelt saadi 40 eurot, Haapsalu Linnavalitsus aruandeaastal komitee tegevust ei toetanud.

Majandustegevusest laekus ühingule 9 eurot paljundusteenuse eest.

Majanduskuludeks ja toetusteks kulus 2022 aastal 2051 eur. Rahaliste vahendite jääk 31.12.2022 seisuga oli 780 eur.

MTÜ Haapsalu Linna Veteranide Komitee juhatus koosneb ühest liikmest, kes töötasu ei saanud.

Palgalisi töötajaid ühingul 2022 aastal ei olnud.

2023 aastaks alustatakse ettevalmistusi II Maailmasõjas saavutatud võidu 78 aastapäeva tähistamise läbiviimiseks. Ürituse läbiviimiseks on plaanis paluda rahalist toetust Venemaa Suursaatkonnalt Eestis.

Plaanis on jätkata koostööd kohaliku omavalitsusega ja Venemaa Suursaatkonnaga, et aidata lahendada Veteranide Komitee liikmetel tekkinud probleeme.

Igakülgselt tahetakse abistada ühingu liikmeid nii dokumentide vormistamisel kui jõukohase materiaalse toetusega.

Jätkatakse aktiivset suhtlemist kohaliku omavalitsuse ja sotsiaalkindlustusameti töötajatega.

2023 aasta septembris plaanitakse tähistada Haapsalu linna vabastamise 79.aastapäeva lillede ja pärgade panekuga sõjas hukkunute mälestusmärgi juurde Haapsalus.

HAAPSALU LINNA VETERANIDE KOMITEE MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.