Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, A. H. TAMMSAARE TEE 99 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 585; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, A. H. kohta arvamuslugu!"

TALLINN, A. H. TAMMSAARE TEE 99 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 585 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tallinn, A. H. Tammsaare tee 99 korteriühistu on asutatud elamu ja selle juurde kuuluva maa ühiseks majandamiseks.

KÜ kohustused: elamu kindlustamine vajalike kommunaalteenustega (soojus, vesi, elekter, gaas, prügi), tehnosüsteemide, üldkasutatavate ruumide (trepikodade, keldrite) ja territooriumi hooldus ning korrashoid.

Korteriühistu Tammsaare tee 99 asutati ja registreeriti 2001.a. Elamu haldamise ülevõtmine toimus 01.jaanuaril 2002.a.

KÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on 4 liikmeline. Juhatuse tööd korraldab juhatuse esimees.

2013.a sõlmiti Swedbankiga laenuleping elamu fassaadi soojustamise osaliseks finantseerimiseks summas 260 000 eurot tähtajaga 12 aastat (kogu soojustuse maksumus oli 314 414,33 €). Laenu tagasimaksmine toimub graafikukohasel KÜ remonditasudest. Laenuleping lõpeb 30.03.2025.

2022. aastal toimus kirjalik üldkoosolek, kus: (cid:127) kinnitati 2021.a majandusaasta ja revisjonikomisjoni aruanne, (cid:127) kinnitati 2022.a majandustegevuse aastakava-eelarve, (cid:127) suurendati korteriühistu reservkapitali.

2022.a toimus 3 juhatuse koosolekut.

Järgnevalt kokkuvõte juhatuse koosoleku otsustest ja aasta jooksul läbi viidud töödest-tegemistest: 1. Juhatuse koosolekute läbivaks teemaks on maja korrashoid, kusjuures esikohale on kerkinud keldrite varjumiskindlus, mille kohta vastavalt Päästeameti lubadusele avaneb aprillis taotlusvoor, millest saavad korteriühistud taotleda raha erinevateks varjumiskindluse parandamise töödeks. Seega varasemalt lubatud bokside renoveerimine lükkub edasi. Keldrid on jätkuvalt kasutusel vana mööbli jm. prahi ladudena.

2. Renoveerimistööde (toimusid 2013.a.) kvaliteedi kontrolliks telliti soojusaudit, kusjuures kontrolliti krt 16, 43 ja 111 soojapidavust seestpoolt ja maja üldist soojapidavust väljast 09.03.2022 kui väljas oli -4 kraadi külma. Järeldus – fassaadi temperatuur oli ühtlane ning lähedane välisõhu temperatuuriga, seega fassaadi soojapidavus on rahuldav. Korterisiseselt täheldati õhulekkeid akendest ja ustest. Hallituse tekkeks ja niiskuse kondenseerumiseks on soodsamad kohad aknapaketi servad, kus on külmasillad alumiiniumliistudest. Tänu ruumide ventilatsioonile on õhk kuiv ning see oht väike. Suletud ventilatsiooni puhul kui ruumide õhuniiskus ületab 50% on hallitustekke oht kõrge.

3. Parkimise korraldamine, 2021.a paigaldatud uus asfalt täis õlireostust, vanemate autode korrashoid.

4. Rõdud – 5. korruse rõdude klaaskatustele koguneb suurte lumesadude korral paks lumi, mis sulades ohustab kõnniteedele kukkumisel inimesi. Küsimus - kuidas muuta see ohutumaks.

5. Maja fassaadi korrashoid – rõdude põrandad väljast poolt lagunenud, trepikoja varikatused samblased jm.

Kokkuvõtvalt - 2022.a majandusaastal suuremaid remonditöid ei teostatud. Kasutamata remonditasude jääk 31.12.2022.a oli 43 169 eurot.

Majandusaasta lõppes positiivse tulemiga summas 1 492 eurot.

2023.a on kavas: 1. Korrastada maja fassaad – rõdude välised põrandad, trepikodade katused, jm silmanähtavad vead.

2. Üldkoosolekule panna aruteluks küsimus parkimise korraldamisest, s.t. kas võtta linnalt maa rendile.

TALLINN, A. H. TAMMSAARE TEE 99 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.