Rohkema info nägemiseks:

PÕLVA TERVISEKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 130; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÕLVA TERVISEKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

PÕLVA TERVISEKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 130 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Läbiviidud tegevused:

Kõnnikolmapäevakud (9 korda) 1.

Helkurkõnd 2.

Igapäevaliikumiste kõrval sai läbi viidud kaks suuremat üritust:

Kõnnikolmapäevakud ja Helkurorienteerumine/Kogupere helkurkõnd.

Kõnnikolmapäevakute kõik planeeritud 9 etappi pidasid paika ja tegevused said läbi viidud. Kokku osales 140 inimest, sh 108 naist ja 32 meest. Noori 38 (alla 18.a), 3 päris pisikest last ja 11 koera (koos omanikuga). Viimasele, 8.

juuni etapile ootasime oluliselt rohkem osalejaid, kuid lausvihm just samal kellaajal muutis olukord, tuli paindlikult muudatusi teha. Kõige eakam osaleja oli 82. aastane mees. Igal etapil iga osaleja startis vabalt valitus sihtkohast, ehk siis enamasti oma kodust ja lõpetas sealsamas. Enamusele see meeldis, kuid oli ka teisi arvamusi. Ühist kõndi sooviti Põlva-Kiuma kergliiklusteel, kus tagasitee toimus Mammaste küla kaudu. Samuti sooviti tutvuda Himmaste külas asuvate välijõumasinatega. See näitas, et inimesed tuleb alustuseks kohale juhatada, et edaspidi oleks tee iseseisvaks liikumiseks tuttav.

Jalgratastega liikus umbes ¼ osalejatest (arvestust eraldi ei peetud) ja tore oli tõdeda, et kiivrid olid kenasti peas ning liiklusreegleid ei eiratud.

Osalejatele meeldis, et alati oli võimalus valida erineva pikkusega rada: 10-13 km, 5-8.km, 4-1 km. Oli osalejaid, kellele oli tähtis mitte kilomeetrid vaid värskes õhus veedetud aeg; oli osalejaid, kelledele tähtis just läbitud kilomeetrid.

Osalejad pidasid ise arvestust ja liitsid kõik oma kõnnitud päevad/läbitud kilomeetrid kokku. Vestlustes selgus, pooled inimesed kõnnivad 2-3 korda nädalas. Oli ka inimesi, kes osales kampaanias üldse esmakordselt ja nende tagasiside oli positiivne. Emotsionaalne oli kontrollpunkt, mis asus Intsikurmu korvpalliväljakul. Visati korvpalli vabaviskeid. Vabavisetes pidasime maha väikese duelli kohalike poistega. Rõõm oli suur, kui nägime eakaid, kes soovisid suhelda ja kõnnivad just oma tervise pärast. Inimesed jagasid oma tervisemuresid ja said soovitusi paremaks füüsiliseks tegevuseks. Viimase etapi tegevused linna staadionil olid sisukad, vaatamata vihmasajule. Kõik soovijad said sõita tõukeratastega, kõndimisel kasutati vedrukeppe, tehti kaasa jõutreening. Tunnustasime osalejaid: kõiki neid, kes osalesid kõikidel etappidell ent ka neid, kes olid kohal viimasel etapil.

Kogupere Helkurkõnd toimus 8. novembril, algusega kell 18.00. Algus ja lõpp olid Põlva pargis. Osalejaid kokku 132.

Kõige noorem osaleja oli kahe kuune Tambet ja vanim 74.a Leili.

Avamisel rõhutas politseinik helkuri vajadust igal päeval õue minnes. Tegime veel kontrollküsitlused helkuri ajaloost, kandmisest ja tähtsusest. Taskulamp tegi orienteerumise huvitavaks.

Iga osaleja või väikese grupiga liikujad said linnakaardi, kuhu oli peale märgitud 5 kontrollpunkti. Kontrollajaks oli 1 tund ja 15 minutit. Punktide asukohad: vana vallamaja Mammastes, Tervisespordikeskus, politsei esine plats, kultuurimaja parkla ja Põlva Keskväljak. Igas punktis oli täita mingi ülesanne. Enim tähelepanu oli pööratud liiklusohutusele, liikumisele pimedal ajal. Tuletati meelde helkuri kandmise vajalikkust, aja meenutati ka, kust-kuidas helkuri kandmine päevakorrale kerkis. Finišis ootas kõiki ees soe tee ja kaerahelbe küpsised. Küpsised valmisid Põlva Noortekeskuse südikate

PÕLVA TERVISEKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.