Rohkema info nägemiseks:

PÕLVA NAISKOOR MAI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 93; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÕLVA NAISKOOR MAI kohta arvamuslugu!"

PÕLVA NAISKOOR MAI MTÜ hetkeolukord

Juba 93 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Põlva Naiskoor Mai moodustati 2002.a. MTÜ tegevuse eesmärk on naiskoorilaulu harrastamine, propageerimine ja säilitamine Põlvamaal, maakonna ja vabariiklike üritustel esinemine.

2022 aastaks planeeritud tegevused toimusid vastavalt võimalustele. Naiskoor Mai on 64 aastat Põlvamaa koorilaulutraditsioone järginud.

Jätkub koorilaulu traditsioonide hoidmine ja edasiandmine nooremale põlvkonnale. Naiskoor Mai on üks vähestest naiskooridest Põlvamaal, kes esindab Põlvamaad. 2022 aasta alustasime naiskoori endiste ja praeguste lauljate traditsioonilise ühislaulmisega Vanaküla külakeskuses. Talvel koroona leviku perioodil tuli õppida laulupartiisid kodus. Tänu dirigendi põhjalikule eeltööle oli igal lauljal võimalik iseseisvalt laulude häälepartiisid omandada. Valmistusime suvel toimuvateks laulupäevadeks: Segakooride laulupeoks Pärnus, kus esinesid eraldi lauludega ka naiskoorid (4.06.2022), Lõuna-Eesti „Memme-Taadi pidu“ (5.06.2022), ENLS ja EMLS ühislaulupäev „Kodu(L)ootus“ (11.06.2022), mis 2021 aastal koroona pandeemia tõttu ära jäi ja Eesti taasiseseisvumise 31-ndale aastapäevale pühendatud Vaba Rahva Laulu kontserdiks (20.08.22)

Tallinna Kalevi staadionil. Viimati nimetatud laulpäev oli esimene suurüritus äsja renoveeritud Kalevi staadionil, kus naiskoor Mai esindas

Põlvamaad.

Uut lauluhooaega alustasime septembris. Järgnesid töörohked proovid, kus õppisime uut repertuaari ja valmistusime traditsioonilisteks esinemisteks advendi- ja jõuluajal. Esinesime kontsertidega Himmastes väärikate jõuluõhtul ja Vanaküla külakeskuse näitusesaalis endiste ja praeguste koorilauljate jõuluõhtul. Alustasime laulude õppimist suvel 2023 toimuvaks laulu- ja tantsupidudeks: Võrumaa laulu- ja tantsupidu „Võta aigu“(20.05.2023) ja Lõuna-Eesti maakondade memme-taadi rahvapidu „Metsast merele“ Võrus(28.05.2023). Pidude eelproovid toimusid

Krootuses, Kambjas ja Võrus. Laulukoori elu korraldamisel toimub koostöö segakooridega Kevadised Hetked ja Läte, Võru naiskooriga

Tempera, Kambja kultuurikeskusega, seltsinguga Virmalise Vanakülast. Jätkame koostööd naiskoori endiste lauljatega.

MTÜ on 20 liikmeline. MTÜ tööd korraldab 2 liikmeline juhatus. MTÜ-l palgalisi töötajad ei ole.

PÕLVA NAISKOOR MAI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.