Rohkema info nägemiseks:

PÕHJA-PÄRNUMAA VALD, VÄNDRA ALEV, TURU TN 13 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 161; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÕHJA-PÄRNUMAA VALD, VÄNDRA kohta arvamuslugu!"

PÕHJA-PÄRNUMAA VALD, VÄNDRA ALEV, TURU TN 13 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 161 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

KORTERIÜHISTU TURU 13

TEGEVUSARUANNE

JUHATUS

Korteriühistul on 1-liikmeline juhatus – Raul Kiveste. Juhatuse liige valiti üldkoosolekul 9. juunil 2019 üldkoosoleku otsusega viieks aastaks. Juhatuse liikmega on sõlmitud käsundusleping.

TOIMUNUD KOOSOLEKUD

Üldkoosolek veebruar 2023: otsustati paigaldada majale päikesepaneelid, välja ehitada maja ette drenaaz.

Üldkoosolek aprill 2023: kinnitati 2022 aasta majandusaruanne, otsustati jätkata sama muruniitmisteenuse pakkujaga. Otsustati korjata remondifondi aastaringselt 0,20 EUR/m2 kohta.

Päikesepaneelidest saadav tulu otsustati suunata remondifondi.

Aasta jooksul tehti veel kulutusi järgnevatele asjadele mis olid eelnevalt KÜ üldkoosolekutel otsustatud:

Heakorrateenusega seotud kulud 158,08

Hooldus- ja remondikulud 13038,00

Koristus- ja hoolduskulud 678,94

Muud sihtkulud päikesejaamale 2911,18

Jooksvaid küsimusi on juhatus lahendanud koosolekut kokku kutsumata telefoni või e-posti teel: meeldetuletuste saatmine maksete tasumisega viivitajatele ja muude vajalike teadete edastamine.

MAJANDAMISKULUDEKS MAKSTAVAD TASUD

Ühistu liikmed tasuvad majandamiskulude makseid järgmise jaotuse alusel: 1) tarbitud teenuse maht - elektrienergia, vesi- ja kanalisatsioon 2) korteriomandite arv - prügikonteineri rent, üldelekter, tasu raamatupidajale, heakorratöölisele, juhatuse liikmele 3) elanike arv - prügivedu 2 4) korteriomandi suurus - tasu reservkapitali ja remondifondi (aastaringselt. 0,2 EUR/m ), laenu ja intressi ning Kredexi tagasimakse, elamu kindlustusmakse, soojusenergia tasumine, haldustasu on 0,20 eurot m2 kohta.

PÕHJA-PÄRNUMAA VALD, VÄNDRA ALEV, TURU TN 13 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.