Rohkema info nägemiseks:

SPORDI- JA HUVIKOOL DAIGO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 253; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SPORDI- JA HUVIKOOL kohta arvamuslugu!"

SPORDI- JA HUVIKOOL DAIGO MTÜ hetkeolukord

Juba 253 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Spordi-ja huvikool Daigo on asutatud 08.02.2002.

Aastal 2022 oli MTÜ mitmekesine tegevus koondunud Pärnumaale, kuid mõned klubi sportlased treenivad ka teistes Eestimaa linnades, nt Haapsalus ja Tallinnas.

Daigo kasvandikud osalesid edukalt spordivõistlustel, kus saavutati auhinnalisi kohti erinevates vanuseklassides. Klubi raskejõustiku osakonna Daigo Power sportlased olid eriti edukad. Osaleti nii kohalikel kui ka rahvusvahelistel võistlustel.

Suurepärasteks tulemusteks võid lugeda õnnestumisi Euroopa meistrivõistlustel klassikalises jõutõstmises.

Euroopa Rekord. 25. – 29.11.22. Poolas Skierniewices toimunud Euroopa meistrivõistlustel klassikalises jõutõstmises võttis kuni 18aastaste juunioride hulgas mõõtu kaks Daigo Power noort.

Kärolin Rohtla võistles kuni 84kiloste neidude seas, kus pingutas viis sportlast. Rohtla alustas võistlust 168kilose kükiga, mis andis kohe alavõidu ja tähistas ühtlasi Euroopa rekordit.

Lamades surumises oli Rohtla 65 kiloga neljas ja jõutõmbes 150 kiloga pronksil. Neiu kogusumma oli 383 kilo, mis andis kokkuvõttes hõbemedali.

Reinhard Rebane näitas oskusi kuni 18aastaste ja kuni 105 kilo kaaluvate noormeeste hulgas, kus võttis mõõtu kümme sportlast. Kükkimises oli Rebane 232,5 kiloga kuues ja lamades surumises 132,5 kiloga kaheksas. Oma trumpalal ehk jõutõmbes teenis Rebane 305 kiloga hõbemedali.

Oktoobris 2022 peeti Tartus klassikalise jõutõstmise avatud klassi Eesti meistrivõistlusi, kus kirjutas enda nimele kaks riigi rekordit Daigo Power liige Reinhard Rebane. Ühe tippmargi püstitas Kärolin Rohtla.

Meeste kehakaalus kuni 105 kilogrammi noorima osalejana kuldmedali võitnud 17aastase Rebase kogusumma oli 685 kilogrammi (kükkis surumine 245, lamades surumine 125 ja jõutõmme 315 kilogrammi).

Jõutõmbes püstitas Daigo Poweri noormees isikliku rekordi, ühtlasi ületas oma vanuseklassis enda senise Eesti rekordi. Isiklik tippmark on ka kükkis surumise tulemus, mis on ka kuni 105 kilogrammi kehakaalu Eesti noorterekord.

Pärnakatest teenis kuni 66kilogrammiste tõstjate seas hõbemedali 19aastane Trevor Gorban.

Tema kogusumma oli 420 kilogrammi (kükkis surumine 135, lamades surumine 85 ja jõutõmme 200 kilogrammi).

Üle 84 kilo kaaaluvate neidude hulgas tuli pronksile 18aastane Kärolin Rohtla kogusummaga 385,5 kilogrammi (kükkis surumine 170,5, lamades surumine 70 ja jõutõmme 145 kilogrammi).

Ühtlasi tegi ta Eesti naiste rekordi kükkis surumises.

Juulis 2022 peeti Elvas Eesti lahtised karikavõistlused klassikalises jõutõmbes, kus Daigo Poweri sportlased teenisid kulla ja kaks hõbedat. Noorte klassis tuli esimeseks 16aastane Reinhard

Rebane, kes tõstis 275 kilogrammi. Teise koha saavutas samas vanuseklassis esimest korda võistlustules olnud 17aastane Hans Alfons Haljas tulemusega 182,5 kilogrammi. Noorte naiste kategoorias tuli hõbedale 18aastane Kärolin Rohtla, kes tõstis 147,5 kilogrammi.

Prioriteediks oli ka para-karate arendamine Pärnumaal ja võimalikest para-karate üritustest osavõtt. Märtsis 2022 osaleti Türgis Euroopa meistrivõistlustel, kus Daigo treener Olga Pallo oli parakarate Eesti koondise peatreener. Juhendatav sportlane Karmen Vask tuli pimedate ja vaegnägijate naiste kata kategoorias 3.kohale.

Treener Olga Pallo tunnistati parimaks para-karate treeneriks. Daigo noored karate sportlased osalesid karatevõistlustel kui ka laagrites. Sooritati mitu vööeksamit.

Yaroslava Murzina oli parim laste jõuluturniiril, mida korraldas karateklubi Corpore Pärnus.

Suvel 2022 toimusid kõikides osakondades individuaaltreeningud, et valmistuda uueks võistlushooajaks.

SPORDI- JA HUVIKOOL DAIGO MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.