Rohkema info nägemiseks:

RUSSALU KÜLADE ÜHENDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 150; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RUSSALU KÜLADE ÜHENDUS kohta arvamuslugu!"

RUSSALU KÜLADE ÜHENDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 150 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ moodustati 2002.a. mais. 2023 a kevadel täitus 21 tegevusaasta.

MTÜ tegevuse põhieesmärk on elavdada piirkonna külaelu ja ühistegevust. Eesmärgi saavutamise vahenditeks on: a) vabatahtlik töö b) huvitegevus laste ja noortega c) külaüritused d) koostöö erinevate seltside ja ühingutega e) koostöö valla- ja maavalitsusega g) koostöö eraisikute ja fondidega

MTÜ asutajaliikmeteks on 2 füüsilist isikut. MTÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on 2-liikmeline. Juhatuse liikmed juhatuse liikmete tasu ega muid soodustusi pole saanud.

Liikmeid on külade ühenduses 42.

2023 a. palgalisi töötajaid MTÜ-s polnud.

Russalu külade ühendus tegutseb Russalu piirkonna külaelu elavdamiseks ja kultuuripärandi hoidmiseks. Ühendusel on selja taga 21.aastat järjepidevat tegutsemist kogukondlikul alusel piirkonnas erinevaid teenuseid ja tegevusi pakkudes.

Säilitatakse ja parendatakse külakeskuse korrastatust, toimuvad külaelanike kokkusaamised, traditsioonilised külaüritused, külaliste ja koostööpartnerite võõrustamised.

2022 aasta suuremad ettevõtmised olid 20.juubeliaasta tähistamine, Pliidiliisude kevadkohvik ja Von Krahli/Ekspeditsiooni teatriauhindadega tunnustatud etenduse "Ainult jõed voolavad vabalt" teatrilaagri võõrustamine.

Russalu külakeskuse Facebooki lehehtedel on jälgijaid kokku 600 inimest.

RUSSALU KÜLADE ÜHENDUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.