Rohkema info nägemiseks:

PÄRNU LINN, UUS-SAUGA TN 8A KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 75; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÄRNU LINN, UUS-SAUGA kohta arvamuslugu!"

PÄRNU LINN, UUS-SAUGA TN 8A KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 75 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Korteriühistu U-Sauga 8a juhataja tegevusaruanne 2023.a. kohta.

Korteriühistu juhatus on üheliikmeline, seega on juhatuse liige ühtlasi KÜ Uus-Sauga 8a juhatuse esimees (Kaja Must 44501114229).

Ühistu juhatuse esimehe, ehk juhataja kohustuste hulka kuulub andmete kogumine, dokumentatsioon (liikmete arvestus, andmebaas), majandusaruandlus ja lepinguliste töösuhete sõlmimine, elamu haldamine, majanduse korraldamine, võetud töökohustuste kontroll, üldkoosolekute kokkukutsumine. - Muude küsimuste lahendamine, mis ei kuulu üldkoosoleku pädevusse.

KÜ U-Sauga 8a töökorraldus toimib: arvete, edastamine korteriomanikele. Vastavalt põhikirjale on sõlmitud tööleping majahoidja Avo Parvega.

Lisaks talvisele lumerookimisele koristatakse sügisel ja varakevadel hoov, korrastatakse lillepeenrad ja suvel niidetakse muru, pügatakse hekid.

Iganädalaselt koristatakse trepikoda. Tööde täpsem loetelu ja kirjeldus on lepingus.

Läinud aasta üldkoosolekul võeti vastu otsus laiendada parkimisala ja korrastada keldrikorrusel asuv endine pesuköök varjumiskohaks.

Parkla on võimaluste piires laiendatud, eemaldatud plekkgaraažid ja parkla tasandatud killustikuga, piirdeks istutatud elupuud ja paigaldatud võrkaed.

Varjumiskohas teostatud hüdrotõrje ja paigaldatud puupliit, mis võimaldab ka hädaolukorras toidu valmistamist. Turvauksel nõuetekohane lukk.

Jätkame varjumiskoha nõuetekohaseks muutmisega ja võimalusel taotleme Päästeameti kaudu Vabariigi Valitsuse poolt selleks ettenähtud toetust.

Korstnapühkimise teenused tellitud ja teostatud õigeaegselt. Uuendamist vajab majaesine hekk, ja majataguse pinnase tõstmine. Kahjuks ei saa jätkuvalt linnalt toetust projekti „Hoovid korda“ raames, sest meie kinnistu on eraldatud aia ja hekkidega. Toetust saavad avatud planeeringuga korteriühistud. Energiaauditi tellimine oleme loobunud, pole ressursse, võimalik, et on vajalik energiamärgis taotleda, sest peame tõestama, et maja on renoveeritud, soojustatud. Vabariigi tasandil võetakse vastu hoonete sundrenoveerimise otsus, meie ei peaks enam renoveerima.

Sissesõidu tee ette on paigaldatuid keelumärk, mis keelab sissesõidu U-Sauga 8a mitte elavatele isikutele.

Parkimisalale on paigutatud liikumisanduritega valgustid, mis peletavad kurikaelad ja on abiks autode parkimisel.

Hoonele on sõlmitud ka konkureerivate pakkumistega võrreldes soodsam elamu kindlustusleping ja vastutuskindlustuse leping IF C&P

Insurance kindlustusseltsiga. Kehtivad lepingud on uuendatud, tasutud.

Juhatuse kohustuste ja õigustega sätestatud ülesanded on täidetud ja Eesti Korteriühistute liidu poolt korraldatud foorumitest, koolitustest ja koosolekutest.

Kaja Must, KÜ Uus-Sauga 8a juhataja

PÄRNU LINN, UUS-SAUGA TN 8A KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.