Rohkema info nägemiseks:

RÄPINA AVATUD NOORTEKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 131; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta RÄPINA AVATUD NOORTEKESKUS kohta arvamuslugu!"

RÄPINA AVATUD NOORTEKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 131 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Eesmärgid ja olulisemad tegevusvaldkonnad

MTÜ Räpina Avatud Noortekeskuse üldeesmärk on noortele tingimuste loomine arendavaks tegevuseks, mis võimaldab neil vaba tahte alusel perekonna-, tasemekoolituse- ja tööväliselt tegutseda. Noorte sotsiaal-, kultuuri- ja tervisekasvatus, mis soodustab noorte vaimset ja füüsilist arengut. Noortele vanuses 7-26 (30) arendavate vaba aja veetmise võimaluste pakkumine, arvestades noorte endi initsiatiivi. Organisatsiooni põhitegevuseks on noorsootöö teostamine avatud noorsootöö meetodil, ühenduse igapäevase tegevuse korraldamine, liikmeskonna arendamine ja ühenduse jätkusuutlikkuse tagamine.

2022. aasta peamine eesmärk oli tähistada Räpina Avatud Noortekeskuse 20. tegutsemisaastat, mis langes kokku Euroopa Komisjonis välja kuulutatud Euroopa Noorteaastaga.

Juhatuse liikmed 3. Ühingus 22 liiget. Ühingu noorte aktiivgruppi kuulub 10 noort. Tegutsetakse mtü-de Hea Tava põhimõttele tuginedes aluseks mtü põhikiri, mtü juhatuse korraldused ja määrused, üldkoosoleku otsused. Tegevustes lähtutakse Eesti Vabariigi seadustest, sh noorsootöö seadusest, noorsootöö valdkondi puudutavatest õigusaktidest. Kuulume üle-eestilisse mobiilse noorsootöö võrgustikku. Oleme Eesti ANK kuldliige ja partneriks Haridus- ja Noorteameti Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse agentuuri noorteprogrammide keskusele rahvusvahelise noorteinfo levitamisel ja nõustamisel Põlvamaal.

Pakutud teenused

MTÜ Räpina Avatud Noortekeskus on projektpõhine organisatsioon. Projektide ideed ja tegevused sündisid koos noortega. Tegevuste ja projektide elluviimisel kasutati mitteformaalse õppe meetodeid. Enamus tegevusi toimus läbi seikluskasvatuse, mis põhineb kogemusõppel ja tegutseb elamuspedagoogika metoodikate järgi. Jagasime infot erinevate kanalite kaudu noortele, noorsootöötajatele, õpetajatele, ametnikele.

Kasutasime suhtlemiseks peale otsekontakti veel erinevaid kanaleid: zoom, google drive, FB – erinevad grupid, messenger, kahoor, tik-tok, snapchat, discord, skype.

Tegevused: > Noorte juhendamine, nõustamine, jõustamine, juhtumitega tegelemine, võimaluste loomine.

> Noorte ja vabatahtlike kaasamine ja motiveerimine.

> Ühingu liikmetele, noortele, vabatahtlikele noorsootöö valdkonna raames enesetäiendamise võimaldamine sh noorsootööalastel koolitustel/seminaridel osalemine.

> Noorteinfo (sh rahvusvahelise noorteinfo) töötlemine ja vahendamine.

> Rahvusvahelistes projektides osalemise võimaldamine.

> Noorte soove ja huvisid arvestades neid arendavateks tegevusteks fondidele taotluste esitamine ja koos noortega projektide koostamine ning teostamine.

Osutame „Keskkonnateadlik seikluskasvatus“ teenust NOORTE VEEVÄRK, sh toimusid erinevad matkad, seminarid. Toimus vahendite laenutamine, noorte poolt traditsiooniliste ürituste korraldamine, heategevusüritustel osalemine ja organiseerimine. Oleme rahvusvahelise organisatsiooni EURODESK võrgustiku ja MTÜ Eesti ANK liikmed.

Eesmärkide mõju mõõtmine toimub iga projekti jooksul ja järel vastavalt projekti tingimustele (küsitlused, projekti tulemuste analüüs ja hindamine). Üheks mõõdikuks on osalevate noorte oskuste/teadmiste analüüsimine. Pädevuste indikaatori mõõtmiseks anname noorele kindla ülesande/kohustuse/vastutusala. Peale ülesande teostamist analüüsime tema toimetulekut ja arengut võrreldes eelmise korraga.

RÄPINA AVATUD NOORTEKESKUS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.