Rohkema info nägemiseks:

KIVILOO KÜLAKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 214; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KIVILOO KÜLAKESKUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

KIVILOO KÜLAKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 214 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Kiviloo Külakeskus asutati 01.03.2002.a. Harjumaal, Raasiku vallas, Kiviloo külas. MTÜ Kiviloo Külakeskuse põhikiri kinnitati 29.05.2002.a. asutajate otsusega.

Alates 04.07.2002.a. on MTÜ Kiviloo Külakeskus kantud mittetulundusühingute registrisse. Põhitegevusalaks on Kiviloo külaelu arendamine, EMTAK kood 94992.

Praeguseks on meil 19 aktiivset liiget.

Külakeskus on korraldanud Kiviloo külaelanikele mitmeid koosolekuid, kultuurilisi ja spordiüritusi. Valla ja erinevate projektide kaasabil on korrastatud endist Kiviloo koolimaja, külaplatsi ja nende ümbrust. Kiviloo Koolimajast on saanud toimiv külakeskus.

On korraldatud mitmeid erinevaid traditsioonilisi meelelahutuslikke üritusi nagu jaanipäevad, aastavahetused, vastlapäevad ja küla laadad. Augustis 2009 korraldati väga edukas Raasiku valla suvespordipäev, millest võttis osa rekordiliselt palju, 19 erinevat Raasiku valla võistkonda.

2005. aastal valmis Kohaliku Omaalgatus Programmi kaasabil Kiviloo küla esimene arengukava. Aastal 2012 valmis teine arengukava, mille järgi üritatakse arendada ja elavdada külaelu.

Aktiivselt on kirjutatud projekte, et arendada Kiviloo küla elu. Projektidega on saadud Kiviloo külasse teeviidad ja külakaart, helitehnika, telgid, pingid-lauad, külakeskusesse internetituba ja raamatukogutuba, korralik külaplats kus on elekter, lava, matkarada ning palliplatsid, külakiik, lipumast jne.jne.

Juulis 2016 korraldati Kiviloo külapäev kuhu tulid kokku kõik Kiviloo külaga seotud inimesed - praegused elanikud, endised elanikud, kunagised kooliõpilased, Kivilool töötanud inimesed jnejne. Päev algas Kiviloo küla ja sportlase Gustav Ernesaksale mälestuskivide avamisega. Toimus küla tutvustav ekskursioon ja veel palju muud huvitavat.

Lisaks on kirjutatud suurem projekt PRIA meetmesse 3.2 külakeskuse katuse ja fassaadi renoveerimiseks, mis on tänaseks ka edukalt lõpetatud. Külakeskuse renoveerimise esimene etapp on seega tehtud.

Kuna võideti ära karaokevõistlus, siis sügisel 2017 korraldas MTÜ Kiviloo

Külakeskus küladevahelise karaokevõistluse "Naabrist parem". Meeleolukas võistlus tõi kokku palju võistlejaid ja ka pealtvaatajaid.

Aastal 2019 arvati liikmeskonnast välja inimesed, kes ei olnud liikmemaksu tasunud.

Mittemaksmise põhjuseks olid enamusel majanduslikud põhjused. Nad jäid küll edasi kõigest osa võtma kuid liikmemaksu tasumisest loobusid. Aastal 2022 tegutses samuti 8 aktiivset liiget ja muu külarahvas.

MTÜ Kiviloo Külakeskus ei ole maksnud juhatuse liikme tasusid, aastal 2022 töötajaid ei olnud.

2020.aasta alguses üle maailma levima hakanud ning globaalse majandusseisaku põhjustanud koroonaviirus mõjutas ka aastal 2021 MTÜ Kiviloo Külakeskus tegevust. Kuna keelatud olid kõik rahva kogunemised ja kokkusaamised, siis tegutseti vaid Kiviloo küla heakorda hoides. Ära on jäänud kõik traditsioonilised üritused nagu laadad, jaanipäev, lõikuspidu ja aastavahetus.

2023.aastal jätkatakse senistel tegevusaladel.

KIVILOO KÜLAKESKUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.