Rohkema info nägemiseks:

LAIUSEMÄE ARENDUSKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 249; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LAIUSEMÄE ARENDUSKESKUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

LAIUSEMÄE ARENDUSKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 249 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Laiusemäe Arenduskeskus registreeriti 04.03.2003. Ühingu eesmärk on aidata kaasa Jõgeva maakonnas asuva Laiuse piirkonna mitmekülgsele ja tasakaalustatud arengule.

Eesmärgi saavutamiseks korraldab ühing Laiusemäe puhkeala arendamist ja sellega funktsionaalselt seotud teiste objektide arendamist. Ühing algatab ja teostab Laiusemäe puhkeala arendus- ja planeeringuprojekte, infrastruktuuri-, spordi- ja meelelahutuslike ehitiste rajamise ning reklaami- ja turundusprojekte. Ühing korraldab antud piirkonna ettevõtete ja avaliku sektori koostöö- ja ühistegevuse projekte, mis on suunatud

Laiusemäe puhkeala arendamisele ja funktsioneerimisele.

2008. aastal majandustegevust ei toimunud.

2009. aastal esitati taotlus LEADER-meetme raames jagatava projektitoetuse saamiseks. Projekti nimi on "Laiusemäe slaalominõlv" ning raha taodeldi detailplaneeringu teostamiseks, elektrivõrguga liitumiseks, lumekahuri süsteemi soetamiseks ning tiigi/veevõtukoha puhastamiseks.

PRIA rahuldas taotluse ning määras toetuseks 893 293 krooni. Jõgeva Vallavalitsus finantseeris 2009. aastal projekti 150 000 krooniga.

2010. aastal taodeldi samast meetmest raha jätkuprojektile "Laiusemäe slaalominõlv ja puhkeala" projekteerimistööde teostamiseks. PRIA määras toetuse 2011. aastal summas 26 560.59 eurot. Jõgeva Vallavalitsus toetas projekti 2011. aastal 1595.23 euroga.

2013 aastal toetas Pria LEADER meede Laiusemäe parkla ehitamise I etappi 25 816 euroga ja Jõgev vald 17 211 euroga.

2019 aastal lõpetati Pria Leader meetme ja Jõgeva valla toetusel Laiusemäe parkla II etapi ehitus kogusummas 27 178,03 eurot.

Järgnevatel aastal jätkatakse projektide elluviimist.

MTÜ tööd korraldab juhatuse esimees. Aruandeaastal juhatuse esimehele tasu ei makstud ning MTÜ-l töötajaid ei olnud.

MTÜ jätkab Laiusemäe puhkeala arendamiseks finantsvahendite otsimist erinevatesse fondidesse projektitaotluste esitamise ja erasektori kaasamisega.

LAIUSEMÄE ARENDUSKESKUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.